Kuvassa huilisti Auli Kontinen

Kymi Sinfoniettan muusikot lavalla: Paussi puutarhassa

Mustilantie 57, 47200 Elimäki

25.5.2024 16.00
15.00 16.00

Paussi puutarhassa-kamarikonsertti
Mustilan Arboretumin hemlokkimetsässä
(Arboretumin pääsymaksulla)

Kymi Sinfoniettan kvartetti:
Auli Kontinen, huilu
Sara Antikainen, huilu
Hanna Hujanen, klarinetti ja alttoviulu
Kati Ylitalo, sello

Kamarimusiikkiesityksen alkulähteenä olivat Kymi Sinfoniettan meditatiivisen musiikin konsertit muutamia vuosia sitten. Kuulijoille luodaan musiikillinen levähdyspaikka, johon voi pysähtyä hetkeksi virkistymään. Esityksen aikana voi seurailla musiikin herättämiä tunteita ja mielikuvia tai antaa vain ajatusten vaeltaa ja havaita, mitä mieleen pinnan alta nousee. Mustilan Arboretumin hemlokkimetsä tarjoaa esitykselle ainutlaatuisen ja tunnelmallisen ympäristön.
Keväisen puutarhan kasvit ja otukset ovat ohjanneet kamarikonsertin teosten valintaa, säveltäjinä Jacques Ibert, Eugène Bozza, Erkki Melartin, Oskar Merikanto ja Pjotr Tšaikovski.
Esityksen lopuksi on kuulijoilla ja muusikoilla on hetki yhteistä aikaa, jolloin voi halutessaan jakaa mielikuvia ja tunnelmia tai tehdä kysymyksiä.

Konserttipaikka:
Mustila Arboretum on yksi Pohjois-Euroopan merkittävimmistä puulajipuistoista. Kesäkuussa metsäpuutarhassa kukkivat tuhannet alppiruusut ja atsaleat. Arboretumin ja puutarhamyymälän välissä sijaitsee Peterin puisto, jossa voi tutustua kotimaisiin kukkiviin puihin ja pensaisiin. Alueella palvelevat myös Mustila Viinin viinitupa ja myymälä sekä taidekahvila Piika ja Renki.
Konsertti on hemlokkimetsässä, jonne on kävelymatkaa portilta noin 700 m. Kävelyyn konserttipaikalle kannattaa varata aikaa.
http://www.mustila.fi/esittely

Arboretumin sisäänpääsymaksu:
aikuiset 10 €
eläkeläiset 8 €
opiskelijat ja koululaiset 6 €
alle 12-vuotiaat ilmaiseksi
kesäkortti 20 €

Tapahtuman tiedot

Tapahtumaan on esteetön pääsy

Tapahtuma on maksullinen

Hintatiedot

Järjestäjä

Kymi Sinfonietta

Palaa sivun alkuun