Las Palmas 1v-synttäriviikonloppu 7-8.6

Las Palmas 1v-synttäriviikonloppu 7-8.6

Kauppalankatu 13, 45100 Kouvola

7.6.2024 9.6.2024
22.00 05.00

Kesän aloituksen kruunaa mahtavat synttäribileet. Palmasin stagelle nousee molempina iltoina tunnetut karpaasit, jotka villitsevät jo valmiin kuuman tunnelman polttavan kuumaksi.
Perjantaina bileiden kapellimestarina toimii DJ Oku Luukkainen, joka on Suomen suosituin ysäri-DJ ja hänet tunnetaan artistiuransa lisäksi pitkästä taipaleestaan radiojuontajana. Okun energisessä keikkasetissä kuullaan omien biisien lisäksi myös hänen radio-ohjelmissaan paljon soitettua ysäriä sekä millennium lekoja.
Lauantaina taas lavalle nousee ASTE, joka lukeutuu Suomen menestyneimpiin rap-artisteihin. Herra on ehtinyt pysyä kotimaisella musiikkikentällä relevanttina jo 20 vuoden ajan. Kolminkertainen Emma-ehdokas on julkaissut seitsemän sooloalbumia, hänen biisejään on striimattu yli 100 miljoonaa kertaa ja takataskusta löytyy myös mm. Suomen virallisen kesähitin tunnustus.

Tähän bileviikonloppuun kannattaa tulla ajoissa! Viikonlopulle on tilattu terassikelejä, jolloin Amarillon aurinkoinen terassi nostattaa bilehuumaa loistavasti.

Nähdään 1v synttäreillä!

Tämä sisältö on luotu sivustossa Kymenlaakson tapahtumakalenteri https://www.kymenlaaksonyt.fi/fi-FI/page/6631a74c4d5b10749941576e

Tämän sisällön hallinnan palvelun tuottaa Localhub Oy https://www.localhub.fi/fi-FI

Tapahtuman tiedot

Tapahtumaan on esteetön pääsy

Tapahtumaan on vapaa pääsy

Hintatiedot

Vapaa pääsy

Järjestäjä

Amarillo ja Las Palmas Kouvola

Palaa sivun alkuun