Atomirotta

Atomirotta

Pato Klubi/ Pato Areena Kyminväylä 2, 45700 Kouvola

25.5.2024 22.00
20.00 22.00

Long time, no see. No, ei nyt niin long kuitenkaan!
Atomirotta palaa ”rikospaikalle”, Pato Areenan lavalle ja päättää kevään 2024 liveklubit!

Vanhan sanonnan mukaan: tekemällä oppii. Siihen kiteytyy täydellisesti Atomirotan filosofia. Kaikilla meillä kolmella on toki omat värikkäät taustamme musiikkimaailman pyörteissä, mutta kun ystävänpäivänä vuonna 2014 vedimme ensimmäisen keikkamme ATOMIROTTAna, ei meillä ollut hajuakaan mitä tuleman pitää. Tiesimme että intoa ja ideoita löytyy ja päätimme hypätä kimpassa, pää edellä musiikin syövereihin ja katsoa mitä tapahtuu.

Tässä sitä ollaan nyt – neljä kokopitkää levyä, hittisinkkuja, takana satoja armottomia keikkoja, oma nettikauppa, oma levy-yhtiö ja silti tuntuu että ollaan vasta oppimassa hommaa. Kaikki on alusta lähtien pidetty tiukasti, hienoa DIY-perinnettä kunnioittaen täysin omissa käsissä. Nyt julkaistaan musiikkia omalla Atomi-levymerkillä.

Atomijuna vie ja me kolme, Rane, Mikko ja Jykä heitämme hiiliä pesään, pidetään kurssi oikeana ja omannäköisenä ja vaunut raiteilla.

Atomirotta julkaisee viidennen levynsä ja juhlii levyjulkkareita myös Pato Areenalla. Pysykää mukana!

Liput 28/26 €. Etuhinta opiskelijat, alle 16v., työttömät, eläkeläiset, Kymijoen Taidepato ry 2024 kannatusjäsenet ja Kunto-Mekka asiakkaat (voimassa oleva asiakaskortti).
Me kaksi- kaverilippu 50 € (oikeuttaa kahden henkilön samanaikaiseen sisäänpääsyyn. Me kaksi- kaveriliput myydään vain ennakosta).

Ovet ja etkot klo 19.00. Klubikeikka, ei istumapaikkoja. K-18 (alle 18v. huoltajan seurassa).

Tapahtuman tiedot

Tapahtumaan on esteetön pääsy

Tapahtuma on maksullinen

Hintatiedot

26 - 28€

Järjestäjä

Pato Klubi/ Pato Areena

Palaa sivun alkuun