Johanna Tohni- Huonosti käyttäytyvät äidit

Johanna Tohni- Huonosti käyttäytyvät äidit

Kyminväylä, 45700 Kouvola

6.9.2024 20.30
19.00 20.30

Johanna Tohnin Huonosti käyttäytyvät äidit rikkoo rajoja ja riemastuttaa!

Saako lapselle sanoa rehellisesti mitä hänestä ajattelee? Entä jos tuo ajatus ei ole kaunis eikä kasvatusstandardien mukainen? Onko äitiys vieläkin pyhää? Saako äiti käyttäytyä huonosti? Saako äitien mielessä olla seksi? Entäs isät? Vieläkö heitä ylistetään osallistumisesta arkeen?

Muun muassa näitä ja monia muita vanhemmuuteen liittyviä asioita riepotellaan väkevällä huumorilla stand up -esityksessä Huonosti käyttäytyvät äidit.

Johanna Tohni kuljettaa tarinoita taitavasti limittäin ja päätyy mitä uskomattomiin oivalluksiin sekä omasta äitiydestään että äitisuhteestaan, isän roolia unohtamatta. Johannan sooloesitys on syntynyt vuosien ajan kerätyistä vertaiskeskusteluista ja havainnoista, jotka on tehty parhaaseen teini-ikään kasvaneista omista lapsista. Johannalla on kokemusta ydinperheestä, yksihuoltajaäitiydestä sekä uusperhekuvioista, ja kaikista näistä kuullaan osuvaa analyysiä ja käsittämättömän hauskoja arjen tilannekuvia.

Stand up -koomikko Johanna Tohni on kiertänyt stand up -lavoja jo vuodesta 2012. Hänet on voinut nähdä mm. Nelosen Stand up! -ohjelmassa tai TTT-klubin suosituissa esityksissä Mars vs. Venus? ja Mars vs. Venus? 2 – Uusintaottelu. Johanna on myös All Female Panelin jäsen.

Esityksen kirjoittamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

” Johanna Tohni on puhjennut kukkaan. Huonosti käyttäytyvät äidit on hauska, raikas ja ajatuksia antava.”

” Johannalla on todella hieno taito huumorin avulla tuoda esille vaikeaa äitiyttä. Ja muutenkin ihailtavaa tuo stand up, arvostan todella. Nauraa sai kippurassa.”

” Lasten kasvattaminen ei ole ihan sitä ollut, mitä elokuvissa luvataan. Tämä huumoriin paketoitu vertaistuki tuli kyllä tarpeeseen!

”Illan jälkeen oli tosi kevyt mieli, ilmeisesti myös muilla on välillä vähän vaikeeta vaikka siitä ei puhuta. Nauroin itseni tärviölle. ”

” Tosi teräviä näkökulmia, samaistuin moneen juttuun. Oli kyllä paras stand up ilta ikinä! ”

Liput 27 €. Me kaksi- kaverilipu 50 € (oikeuttaa kahden henkilön samanaikaiseen sisäänpääsyyn. Me kaksi- kaverilippu myydän vain ennakosta).

Lippuennakko TaideTupa PikkuSelma ja www.patoklubi.fi

Ryhmävaraukset ja vip- buffa tiedustelut/ varaukset ennakkoon ryhmille (min 4 hlö) info@patoklubi.fi

Ovet ja etkot klo 18.00. Tapahtumassa väliaika, kokonaiskesto n. 1,5h. A-oikeudet (tarjoilu/ myynti etkoille ja väliajalla). Katsomossa ei anniskelua. K-18 (nuoret 16v. huoltajan seurassa).

Tarvittaessa esitys Pato Areenan puolella.

Tämä sisältö on luotu sivustossa Kymenlaakson tapahtumakalenteri https://www.kymenlaaksonyt.fi/fi-FI/page/66333dbec4fff86284df1558

Tämän sisällön hallinnan palvelun tuottaa Localhub Oy https://www.localhub.fi/fi-FI

Tapahtuman tiedot

Tapahtumaan on esteetön pääsy

Tapahtuma on maksullinen

Hintatiedot

27 - 50€

Järjestäjä

Pato Klubi/ Pato Areena

Palaa sivun alkuun