Kokoukset ja tilaisuudet

Tervetuloa Kouvolaan – Olemme valmiina

Kouvola on satojen järvien ja tuhansien mökkien kaupunki, jota halkoo jylhä Kymijoki. Puistokaupunki, jossa on ainoana kaupunkina Suomessa niin kansallispuisto, puulajipuisto kuin huvipuisto. Urheilukaupunki, jossa voi harrastaa yli sadassa seurassa lajeja laskuvarjohypystä jousiammuntaan. Kaupunki, jossa pelataan pääsarjatasolla jääkiekkoa, pesäpalloa ja koripalloa.

Kulttuurikaupunki, jossa on useita teattereita ja oma orkesteri. Varuskuntakaupunki. Alvar Aallon arkkitehtuurin kaupunki. Omalaatuisten festarien kaupunki. Rock-kaupunki. Kahvipaahtimoiden, lakritsin ja ruislimppujen kaupunki. Pienpanimokaupunki. Monien museoiden kaupunki. Laskettelun ja lumilautailun kaupunki.

Olipa kyseessä pieni kokoontuminen tai suurtapahtuma, niin Kouvola tarjoaa monia ainutlaatuisia paikkoja unohtumattoman elämyksen järjestämiseen. Valittavana on perinteisiä kokous- ja seminaaritiloja, upeita kartanoita ja areenoja suurtapahtumille.

Kouvolaan on helppo tulla! Kouvolaan on aidosti helppo tulla kaikkialta Suomesta. Tulitpa sitten junalla tai autolla. Lahdesta, Mikkelistä ja Lappeenrannasta matka taittuu tunnissa tai allekin ja Helsingistäkin reilussa tunnissa.

Kysy lisää: charissa.mccarron@kouvola.fi, Puh. 020 615 7518.

Kokous- ja tapahtumapalvelut

VisitKouvolan kokous- ja tapahtumapalvelu on palveluksessasi aina, kun haluat järjestää tapahtumasi Kouvolassa.

Maksuton palvelumme auttaa tapahtumanjärjestäjiä kokousten, tyhy- ja tykypäivien sekä tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa alusta loppuun.

Tunnemme paikallisen verkostomme ja onnistuneen tapahtuman elementit. Yhdessä löydämme sopivat tilat ja palvelut ja halutessanne pyydämme puolestanne tarjoukset toimijoilta.

Ota rohkeasti yhteyttä Charissaan, charissa.mccarron@kouvola.fi020 615 7518