Repovesikeskus, +358 44 784, eero.niskala@repovesi

Lepakkoretki Lepakkojen Yö Repovedellä

Riippusillantie 55, 47900 Kouvola

16.8.2024 23.55
19.30 23.55

Kenelle tämä retki sopii?
Tämä kanoottiretki on suunnattu luonnonystäville ja eläinten käyttäytymisestä kiinnostuneille henkilöille. Se tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Suomen yöelämään ja sen salaperäisiin asukkaisiin – lepakoihin. Osallistujilta ei vaadita aikaisempaa kokemusta melonnasta, sillä melontaohjaaja opastaa kaikki turvallisesti vesillä.

Tärkeimmät tiedot
Asiantuntijaopastus: Melontaohjaaja ja lepakkoasiantuntija Rasmus Karlsson varmistavat, että saat turvallisen ja opettavaisen kokemuksen.
Hämärän hetket nuotiolla: Melonnan jälkeen on yhteinen hetki nuotion äärellä, jossa nautimme nokipannukahvit ja -teet sekä kuuntelemme asiantuntijan kertomuksia.
Lepakoiden äänimaailma: Nuotiohetken jälkeen siirrymme lepakoiden maailmaan. Käytämme detektoreita, jotka muuntavat lepakoiden äänet ihmiskorvin kuultaviksi, tarjoten sykähdyttäviä elämyksiä luonnon keskellä.

Miksi valita tämä retki?
Valitsemalla tämän kanoottiretken saat ainutkertaisen tilaisuuden kokea Repoveden kansallispuiston yöllisen luonnon ja oppia lepakoista suoraan asiantuntijalta. Lepakoiden tunnistaminen äänen perusteella tuo uuden ulottuvuuden luontohavaintoihin ja hämärän hetki nuotiolla luo tunnelmallisen ympäristön oppimiselle ja seurustelulle.
Retki tarjoaa myös mielenrauhan: jos retki perutaan, osallistumismaksut palautetaan kokonaan.

Varaus- ja peruutusehdot
Turvallinen varaus: Mikäli retki joudutaan perumaan, palautamme osallistumismaksun täysimääräisenä.
Varaa ajoissa: Suosittelemme varaamaan paikkasi hyvissä ajoin, sillä retki on ollut hyvin suosittu ja paikat täyttyvät nopeasti.

Käytännön vinkit
• Omat eväät mukaan: Retkelle kannattaa varata mukaan omat eväät.
• Suosittelemme pukeutumaan sään mukaisesti ja varautumaan iltojen viilenemiseen.

Tämä kanoottiretki tarjoaa unohtumattoman elämyksen luonnonystäville ja on erinomainen tapa laajentaa ymmärrystä Suomen luonnosta ja sen ainutlaatuisista asukkaista. Varmista paikkasi ja koe yöllinen seikkailu Repoveden kansallispuistossa!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksullinen

Hintatiedot

20 - 35€

Järjestäjä

Repovesikeskus

Palaa sivun alkuun