Sara Siipola- Juostaan

Sara Siipola- Juostaan

Pato Areena Taideruukki Kyminväylä 2, 45700 Kouvola

18.10.2024 22.00
20.00 22.00

Siipolan edellinen single, tämän vuoden Uuden Musiikin Kilpailussa mukana ollut ”Paskana” on noussut artistin uran isoimmaksi hitiksi. ”Paskana” nousi radiolistan sijalle #1, Spotify-listan sijalle #2 ja ylittää pian 8 miljoonan striimin tuplaplatinarajan.

Vahvalla lauluäänellä hätkähdyttävä Sara Siipola käsittelee teksteissään vaikeitakin aiheita. Myös uusi single ”Juostaan” on hyvin omakohtainen kappale:

”’Juostaan’ on mun kokemus addiktin läheisenä. Sivusta seuraamisen aikana kokee monia eri vaiheita. Pelastaminen on yksi niistä. ’Juostaan’ kertoo tästä vaiheesta. Vaiheesta, jossa toimin, vaikka se olisi elämäni viimeinen teko. Pelastaisin hänet, saisin hänet terveeksi, maksoi mitä maksoi.

Uskon siihen, että saan hänelle elämän, uuden alun. Vaikka jokainen toivonpilkahdus muuttuu taas yhdeksi uudeksi pettymykseksi, uskon silti. Se on helpompaa kuin sen myöntäminen, että toisen parantuminen ei ole lopulta mun käsissä. Ja pahinta siinä on vaan päästää irti.

Halusin biisin kuulostavan kuin toimintaleffalta, jossa juostaan vihollista, eli riippuvuutta pakoon.

Olin jo pitkään haaveillut featista Sexmanen kanssa, ja UMK:n aikana tajusin, että ’Juostaan’ on se biisi, johon hän sopisi täydellisesti. Tämä on mun eka oma featti ja oon innoissani, että saan tehdä sen juuri Maxin kanssa.” Siipola kertoo.

Sara Siipola tekee parhaillaan myöhemmin tänä vuonna julkaistavaa toista albumiaan, jolla kuullaan mm. singlet “Paskana”, “Susta tulee tähti” ja “Uusi musta”. Siipola oli jo vuonna 2023 googlatuin suomalainen naisartisti ja osallistuminen tämän vuoden UMK:hon on nostanut Siipolan yhä isomman yleisön eteen. Siipola julkaisi debyyttialbuminsa “Kaunis kun itken” vuonna 2021.

Liput 35/33 €. Etuhinta opiskelijat, alle 16v., työttömät, eläkeläiset, Kymijoen Taidepato ry 2024 kannatusjäsenet ja Kunto-Mekka asiakkaat (voimassa oleva asiakaskortti).
Me kaksi- kaverilippu 60 € (oikeuttaa kahden henkilön samanaikaiseen sisäänpääsyyn. Me kaksi- kaverilippu vain ennakosta).

Liput ennakosta TaideTupa PikkuSelma ja kauppa.patoklubi.fi.

Ovet ja etkot klo 19.00. Klubikeikka, ei istumapaikkoja. Anniskelu/ baari avoinna 1h ennen tapahtuman alkua ja tapahtuman ajan. K-18 (alle 18v. huoltajan seurassa).

Tapahtuman tiedot

Tapahtumaan on esteetön pääsy

Tapahtuma on maksullinen

Hintatiedot

33 - 35€

Järjestäjä

Pato Klubi/ Pato Areena

Palaa sivun alkuun