Sijainti ja saapuminen

Nainen kesävaatteissa astuu junasta asemalaiturille.

”Kaikki tiet vievät Roomaan, minä lähden Kouvolaan…”

Rautateiden risteyskohtana tunnettuun kaupunkiin matkustaa junalla mistä päin Suomea vain. Helsingistä Kouvolaan pääsee junalla lähes joka tunti ja nopeimmillaan ajassa 1 tunti 18 minuuttia. Matkakeskus (rautatieasema ja linja-autoasema) on kaupungin keskustassa ja ydinkeskusta kävelykatuineen avautuu heti edessäsi, kun astut asemalta ulos. Huom. asemalla ei ole enää säilytyslokeroita.

Joukkoliikenteen liput Waltti Mobiili -sovelluksesta

Kouvolan paikallisliikenteessä on käytössä valtakunnallinen Waltti-matkakortti. Kaikki Kouvolan pysäkit kuuluvat samaan A-vyöhykkeeseen. Kouvolan joukkoliikenteen aikataulut.

Kymenlaakson yhteislippu

Matkusta junalla ja bussilla yhdellä lipulla Kymenlaaksossa! Kymenlaakson joukkoliikenteen yhteislipulla voi matkustaa Kouvolan ja Kotkan seudun paikallisliikenteessä sekä junassa Kymenlaakson alueella. 

Yhteislipun vaihtoaikaa on pidennetty kahteen tuntiin, joka mahdollistaa sen jouhevamman käytön paikallisliiketeen busseissa. Pidentynyt vaihtoaika täydentää joukkoliikenneyhteyksiä Myllykoskelle ja Inkeroisiin sekä Korialle. Normaaleissa Waltti-lipuissa vaihtoaikaa on yksi tunti. Myös yhteislipun voi ostaa Waltti-sovelluksen kautta.

Joukkoliikenteen yhteislipun hinnat.