Pekka Ruuska

Pekka Ruuska

Pato Areena Taideruukki Kyminväylä 2, 45700 Kouvola

3.11.2024 19.30
18.00 19.30

Pekka Ruuska puhaltaa pölyt kitaralaukun päältä

Lähes kolme vuosikymmentä äärimmäisen säästeliäästi esiintynyt laulaja ja lauluntekijä Pekka Ruuska palaa estradeille vuonna 2024. Ruuska on kasannut uuden yhtyeen, jonka kanssa hän esittää omaa tuotantoaan ryyditettynä poiminnoilla ”suomalaisesta laulukirjasta”.

”Kun sain levytuottajan työni päätökseen vuoden -23 lopussa, halusin heti alkaa musisoida taas itse. Ja ah, miten hyvältä se tuntuikaan”, intoilee Ruuska

”Yllättävän moni vanhoista lauluistani on tuotavissa yleisön eteen vielä tänäkin päivänä. Sovitamme niitä uusiksi, ja etsimme uutta kulmaa kertoa näitä tarinoita kolme vuosikymmentä vanhempana. Lisäksi haluan liittää konsertteihin poimintoja suomalaisesta lauluaarteistosta, en tarkkaan tiedä vielä mitä, mutta tämä ajatus sytyttää kovasti. Tähän asti olen laulanut vain omia laulujani.

On myös virkistävää kasata bändimme ohjelmistoa vailla hittipaineita. Toisin kuin levytuottajana, voin ajatella pelkästään laulujen sisältöä ja niitä teemoja, joiden ympärille haluan konsertin rakentaa.

Tavoitteena on, että kuulija lähtee konsertistamme kohottautuneena ja kosketettuna, hyvän hetken kokeneena.”

Ruuskan itsensä lisäksi lavalla ovat:

Tuomo Dahlblom, kitara

Eeva Koivusalo, basso

Maria Ilmoniemi, koskettimet

Markus Malin, rummut.

Liput 34/30 €. Etuhinta opiskelijat, alle 16v., työttömät, eläkeläiset, Kymijoen Taidepato ry 2024 kannatusjäsenet ja Kunto-Mekka asiakkaat (voimassa oleva asiakaskortti).
Me kaksi- kaverilippu 56 € (oikeuttaa kahden henkilön samanaikaiseen sisäänpääsyyn. Me kaksi- kaverilippu vain ennakosta).

Lippuennakko TaideTupa PikkuSelma ja www.patoklubi.fi

Ovet ja etkot klo 17.00.
Ikärajaton konsertti. Istumapaikat.
Konserttitapahtumassa (istumapaikat) baari palvelee etkoilla 1h ennen konsertin alkua ja väliajalla (jos tapahtumassa väliaika). Konserttikatsomossa ei anniskelua.

Tapahtuman tiedot

Tapahtumaan on esteetön pääsy

Tapahtuma on maksullinen

Hintatiedot

30 - 34€

Järjestäjä

Pato Klubi/ Pato Areena

Palaa sivun alkuun