Dasha Zen

Rantajooga – Elämätär Jooga Flow

Brejlinintie 8, 45910 Kouvola

6.5.2024 31.8.2024
00.00 00.00

Elämätär Jooga Flow – Solujesi sisään kätketyn viisauden ja terveyden lähteellä.

Näillä tunneilla teemme tilaa oman kehon impulssien kuuntelulle ja elinvoiman vapaalle virtaukselle.

Elämätär Jooga Flow on shamanistinen jooga, jossa shamanismi tarkoittaa yhteyttä paitsi ympäröivään luontoon myös omaan autenttiseen luontoon ja totuuteen. Se on pyhä hetki, jolloin uppoamme olemassaolon syvyyksiin ja tunnemme jokaisen solumme heräävän eloon rakkauden ja elämän voimasta.Se on matka itseensä, joka alkaa ulottua jokaiseen liikkeeseen ja hengenvetoon, kun keho, mieli ja sielu yhtyvät harmoniseen virtaan.

Elämätär Jooga Flow on pyhä seremonia, joka avaa oven syvälle itseen ja muistuttaa siitä, että olemme osa suurempaa kokonaisuutta, joka värähtelee elämän ja rakkauden tahtiin.

Tervetuloa tähän hetkeen.

Dasha Zen
Elämätär Flow menetelmän ja solumuistivalmennuksen kehittäjä.

************************************
Elämätär Flow Joogaelämys ja -ideologia:

Olen luova luomus ja kehoni on pyhä. Terveyteni on aina kanssani.

Elämätär Flow opetusmenetelmä pohjautuu Dasha Zen solumuistivalmennukseen. Se on intensiivistä uppoutumista hetkeen kehonsa elinvoimien virtausten kanssa. Se on elämän impulssien kuuntelua.

Elämätär Jooga Flow on rakkauden runo keholle, se on tarina vapaudesta, voimasta, ilosta ja elämän tanssista. Elämän tanssi on kehon autenttinen tapa ilmaista elämää itsessään – tulla kuulluksi ja nähdyksi, kertoa tarina.

Elämätär Jooga Flow –āsanaharjoitus on kuuntelevaa läsnäoloa, jossa rakastan jokaista soluani, sen värähdellessä elämän tahtiin. Harjoitukseni on kuin tanssia taivaankappaleiden kanssa, kun astun matolle ja annan kehoni liikkua, täyttäen minut elämän voimalla ja valolla. Siinä hetkessä sulaudun yhteen olemassaolon kauneuden kanssa.

Inspiroituneena Elämästä,

Joogaohjaaja ja Elämän Taiteilija Dasha Zen

Tapahtuman tiedot

Tapahtumaan on esteetön pääsy

Tapahtuma on maksullinen

Hintatiedot

Järjestäjä

Dasha Zen

Palaa sivun alkuun