Timo Brass Band- Saturday Night Beaver

Timo Brass Band- Saturday Night Beaver

Pato Areena Taideruukki Kyminväylä , 45700 Kouvola

2.11.2024 21.30
20.00 21.30

”TIMO Brass Band ei tyydy pelkästään ammattitaitoiseen soittamiseen: TIMO:n show on täyttä viihdettä kaikenikäisille silmille ja korville. Bändi on tottunut tanssimaan ja juhlimaan yleisön seassa viilettäen pitkin katuja ja käytäviä, joten kokonaisvaltainen spektaakkeli on taattu!

Yksityistilaisuuksissa ympäri Suomea viihdyttäneen ja Saksan festareiden päälavankin valloittaneen TIMOn ohjelmistoon kuuluu niin tunnettuja klassikoita kuin tuoreita listahittejä. Nimekkäiden suomalaisten ja ulkomaalaisten melodioiden sekaan on heitetty myös New Orleansin paraatien tunnetuimpia sävelmiä.

TIMOn puhallinorkesterin musiikillinen monipuolisuus ja karismaattinen lavaesiintyminen takaavat yleisölle mukaansatempaavan elämyksen.

DANILA PUSHIN – trumpetti

AAPO WIKSTÉN- trumpetti

ESA-PEKKA TUPALA – pasuuna

LASSI SILVENTOINEN – altto saksofoni

SAMI LEPONIEMI – tenori saksofoni
CASIMIR EKMAN – baritoni saksofoni
ALEKSI YLIMÄKI – rummut
OSKARI AURAMO – rummut
VILLE NIEMELÄ – sousafoni

TIMO Brass Band -konsertti on osa 1.-3.11.2024 järjestettävää Kymi Brass -musiikkitapahtumaa, joka järjestetään Kouvolassa nyt jo 24. kerran!

Tutustu lisää letkeän meiningin Kymi Brass -tapahtuman konsertteihin ja koulutukseen osoitteessa www.kymibrass.com

Liput 25/23 €. Etuhinta opiskelijat, alle 16v., työttömät, eläkeläiset, Kymijoen Taidepato ry 2024 kannatusjäsenet, PKMO:n opettajat yms. ja Kunto-Mekka asiakkaat (voimassa oleva asiakaskortti).
Me kaksi- kaverilippu 42 € (oikeuttaa kahden henkilön samanaikaiseen sisäänpääsyyn. Me kaksi- kaverilippu vain ennakosta).

Lippuennakko TaideTupa PikkuSelma ja www.patoklubi.fi

Ovet ja etkot klo 19.00.
Ikärajaton konsertti. Istumapaikat. Konsertissa väliaika (kokonaiskesto n. 1,5h).
Konserttitapahtumassa (istumapaikat) baari palvelee etkoilla 1h ennen konsertin alkua ja väliajalla (jos tapahtumassa väliaika). Konserttikatsomossa ei anniskelua.

Tämä sisältö on luotu sivustossa Kymenlaakson tapahtumakalenteri https://www.kymenlaaksonyt.fi/fi-FI/page/6613c40d212b403c884d0a72

Tämän sisällön hallinnan palvelun tuottaa Localhub Oy https://www.localhub.fi/fi-FI

Tapahtuman tiedot

Tapahtumaan on esteetön pääsy

Tapahtuma on maksullinen

Hintatiedot

23 - 25€

Järjestäjä

Pato Klubi/ Pato Areena

Palaa sivun alkuun