Käyrälampi, Kouvola

Käyrälammentie 3

Käyrälampi on viehättävä virkistysalue Kouvolassa tarjoten mm. ison uimarannan, luonnonläheisiä retkeilymahdollisuuksia sekä Tykkimäki Resortin palvelut, kuten Lammenranta Kitchen & Bar -ravintolan ja  laadukasta majoitusta mökeissä ja huviloissa sekä myös paikat asuntoautoille. Alueella sijaitsevat myös  Tykkimäen Sauna, Saimaan Palju Events, Aquapark-vesipuisto ja Tykkimäen huvipuisto, joka on kävelymatkan päässä. Alueella voi nauttia luonnonrauhasta, osallistua erilaisiin aktiviteetteihin tai rentoutua hyvän ruoan ja juoman parissa ympäri vuoden. Alueella pääset todellisen rentoutumisen äärelle erilaisten saunojen löylyissä – jotka ovat avoinna ympäri vuoden. Kesäisin tarjolla on myös musiikkiesityksiä ja tapahtumia. Käyrälampi on erinomainen kohde niin paikallisille kuin matkailijoille.

Uudistuva Käyrälampi – virkistyskeidas rakentuu

Tiesitkö, että Käyrälammella tapahtuu suuria uudistuksia? Käyrälampi on matkalla kohti entistä upeampaa virkistyskeidasta. Kouvolan kaupunki investoi alueen kehittämiseen, ja uimaranta-alue valmistuu 10.6.2024 mennessä. Vaikka muut alueen rakennustyöt jatkuvat loppusyksyyn 2024 asti, voit silti nauttia Käyrälammen monipuolisista maisemista ja palveluista.

 

Kymenlaakson liiton ja EU:n osarahoittama -logot

 

Sijainti ja liikenneyhteydet

Kokonaan tai osittain esteetön tapahtuma

Esteetön pysäköinti

Saavuttaessa junalla Kouvolaan saavut samalla Kouvolan Matkakeskukseen, josta pääset paikallisbussilla. Jää pois Tykkimäen huvipuiston pysäkillä, joka sijaitsee aivan Käyrälammen läheisyydessä. Matka-aika on noin 15 minuuttia. Lisätietoja: VR ja Kouvolan joukkoliikenne

https://kouvola.digitransit.fi/

Palaa sivun alkuun