Ravintolat ja kahvilat

Kouvolassa on lukuisia ravintoloita ja kahviloita, joissa voi herkutella ja viettää aikaa. Tässä muutama vinkki paikoista, joihin on esteetön kulku myös apuvälineillä liikkuville.


Ravintola Mimosan Aito

Mimosan Aidossa painotetaan puhtaita, tuoreita ja sesongin mukaisia raaka-aineita ja valikoimaa on runsaasti myös kasvissyöjille. Mimosan Aidossa on arkipäivisin monipuolinen lounaspöytä ja keskiviikosta lauantaihin iltaisin myös A la Carté -lista. Mimosan Aitoon on esteetön sisäänkäynti. Alakerran WC-tiloihin pääsee hissillä ja tiloista löytyy esteetön WC.

Lamykin’s Cookhouse

Lamykin’s Cookhouse sijaitsee Kauppakeskus Hansassa torin laidalla. Ravintolassa voit nautiskella hiiligrillillä paistettuja makuelämyksiä. Ravintolaan on esteetön sisäänkäynti.

Frans & Rose

Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Rose -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvolan yhteydessä sijaitsevaan ravintolaan on esteetön kulku sekä sisätiloihin että ulkoterassille. Hotellista löytyy esteetön WC.

Kahvila Papulaari

Matkakeskuksen lähellä sijaitseva Papulaari tarjoaa laadukkaita pienpanimokahveja, kouvolalaisen Nirvana Tea:n teetä ja vitriinin täydeltä lähituotettuja herkkuja. Valikoimassa on paljon tarjontaa myös erilaisiin erikoisruokavalioihin. Papulaarista voi napata ostoskassiin myös Kouvola-aiheisia matkamuistoja ja tuliaisia. Papulaariin on esteetön sisäänkäynti. Kahvila on melko ahdas, eikä siellä ole esteetöntä wc:tä. 

Kahvila Naapantuura 

Naapantuura löytyy sekä Kauppakeskus Veturista että Kouvolan kävelykatu Manskilta. Manskin kahvilan yhteydessä on myös suosittu kesäterassi. Oman lähileipomon suolaisista ja makeista herkuista pääsee nauttimaan myös esteettömästi.
 

Palaa sivun alkuun