Kaupunkipyörällä tai skuutilla kylille

Kaupunkipyörä tai skuutti kuljettaa sinut Kouvolassa keskustan hulinasta aina huvipuiston vilinään asti.


Kaupunkipyörien ja sähköskuuttien kausi alkaa Kouvolassa keväisin vapun tienoilla. Pyöräily ja skuuttailu ovat näppäriä liikkumismuotoja ja hyviä vaihtoehtoja autoilulle.

Kouvolassa on käytössä 60 peruskaupunkipyörää. Lisäksi käytössä on 10 sähköpyörää, jotka on suunnattu Voikkaan Virtakiven sataman – Kuusankosken keskustan ja kauppakeskus Veturin väliseen ajoon. Kaupunkipyöräpysäkkejä löytyy myös Kouvolan matkakeskuksesta, Käyrälammen Aquaparkilta ja Tykkimäen Huvipuiston portilta, Prisma-keskuksesta sekä XAMK:n Kasarminmäen kampukselta sekä asuinalueilta. Helposti tunniistettavan oranssin kaupunkipyörän vuokraamiseen tarvitset Donkey Republic –mobiilisovelluksen. Kansainvälinen sovellus toimii ympäri Eurooppaa ja mikä parasta, nyt myös Kouvolassa. Sovellus paikallistaa sinulle sopivimman fillarin ja kun olet maksanut vuokrauksen, tiet ovat avoinna! Lisätietoja kaupunkipyöristä saat pyöriä hallinnoivan Kaakaun verkkosivuilta. Verkkosivuilta näet myös pyörien hinnaston ja tarkat ohjeet vuokraamiseen. Reaaliaikaisen pysäkkien sijainnin näet mobiilisovelluksesta!

Kesäkausina katukuvaan kuuluvat myös siniset Joe-sähköskuutit, joilla on helppo kruisailla kaupungissa. Vuokraamista varten tarvitset Joe-sovelluksen älypuhelimeesi – maksamisen lisäksi sovelluksen avulla näet helposti, missä lähin skuutti sijaitsee ja mikä skuutin akun tila on. Joe-skuutit siirretään talviteloille syyskuussa.

Palaa sivun alkuun