Käyrälammelle viihtymään

Käyrälammen rannoilla on monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja ja palveluita kaiken ikäisille ja erilaisia loma- ja vapaa-ajanviettohetkiä etsiville.


Kouvolan suosituin uimaranta vetää kesähelteillä kävijöitä läheltä ja kaukaa. Käyrälammen vilvoittaviin vesiin voi tutustua uimisen lisäksi vaikkapa sup-lautailemalla tai melomalla.
Välineitä ei tarvitse omistaa, vaan ne voi vuokrata paikan päältä Saimaan Paljun  tai Tykkimäen Beachin välinevuokrauspisteistä. Välineitä löytyy joka lähtöön! Aquaparkin loiskeissa vierähtää tunti jos toinenkin ja saunomaan pääsee Tykkimäen Saunassa.

Jos mieluummin viettää aikaansa kuivalla maalla, siihenkin löytyy tekemistä. Käyrälammella on beach volley -kenttiä, piknik-alue grillauspaikkoineen sekä koira-aitaus, jossa koirille on pääsy veteen kahlailemaan. Käyrälampi DiscGolfPark sijaitsee valtatie 15:n toisella puolella, minne pääsee alikulkua pitkin Käyrälammen paikoitusalueilta. Tykkimäki Resortissa voi käydä pelaamassa erän padelia.  Tykkimäen huvipuisto sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Käyrälammelta ja sinne pääsee kätevimmin kävelysiltaa pitkin suoraan valtatien yli.

Kahvila- ja ravintolapalvelut löytyvät aivan toiminnan keskipisteestä. Lammenranta Kitchen&Bar Aquaparkin kupeessa tarjoilee herkullisia annoksia kaiken ikäisille ja Tykkimäen Saunan kahvilassa voi aterioida saunomisen ja uimisen ohessa. Tykkimäki Resortin mökeissä ja leirintäalueella on vaihtoehtoja monenlaiseen yöpymiseen. Lomailijoiden lisäksi kokousvieraita hemmotellaan Resortissa räätälöidyin palveluin. Käyrälammella voi viettää monta lomapäivää poistumatta alueelta ollenkaan! 

Ympärivuotisia palveluita tarjoavat Tykkimäen Sauna avantoineen ja Tykkimäki Resort ravintoloineen. Käyrälammen uimarannalta kulkee Paaskoskelle esteetön, noin 1,5 km pitkä ulkoilureitti taukopaikkoineen. Talvisin Käyrälammen kautta kulkee keskustan ja Valkealan välinen hiihtolatu, jolle on helppo hypätä suoraan majoituksesta tai piipahtaa autolla hieman kauempaakin.

Diskgolf Käyrälampi
Diskgolfia voi pelata Käyrälammella

Käyrälammella on beach volley -kenttiä
Palaa sivun alkuun