kaupunkipyörillä kohteeseen

Käyrälammen luonnonhelmaan helposti julkisilla kulkuneuvoilla

Käyrälampi eli tuttavallisemmin Käyski ja sen ympäristö tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon. Auringonoton ja uimisen lisäksi pääset ulkoilemaan, pyöräilemään, melomaan, kalastamaan, pilkkimään, treenaamaan ulkokuntosalilla ja pelikentillä sekä rentoutumaan, nauttimaan hyvästä ruoasta, majoittumaan ja saunomaan. Myös karvaisille ystäville on aidattu koirien uimaranta.

Perille pääset helposti linja-autolla, pyöräillen tai vaikka sähköpotkulaudalla.

Jos saavut junalla, linja-auto vie matkustajia suoraan Matkakeskukselta Käyrälammen maisemiin. Kun jäät pois Tykkimäen huvipuiston pysäkeillä, sinun tarvitsee kävellä noin kilometri Tykkimäen huvipuiston vasenta reunaa pitkin ja ylittää silta. Tarkistathan bussiaikataulut etukäteen Reittioppaasta https://kouvola.digitransit.fi/ tai Joukkoliikenteen verkkosivuilta https://www.kouvola.fi/asuminen-ja-ymparisto/kadut-ja-liikenne/joukkoliikenne/ Kouvolan joukkoliikenteestä saat lisätietoa myös Waltti-asiakaspalvelupisteestä. osoitteesta Bussimatkatoimisto, Torikatu 2, puh. 05 349 6896, info@bussimatkatoimisto.fi

Polkupyörällä, sähköpotkulaudalla ja kävellen pääset Käyrälammelle montaa eri reittiä. Matkakeskukselta on matkaa Käyskille viitisen kilometriä eli matka taittuu sähköpotkulaudalla ja fillarilla parissakymmenessä minuutissa. Tarkista pyöräilyreittisi ja matka-ajan arvio esimerkiksi Digitransitista tai Google mapsista.

Kouvolassa sähköpotkulautoja vuokraa SWUP ja JOE. Lataa yrityksen sovellus. Muutamalla klikkauksella saat vuokrattua sähköpotkulaudan käyttöösi ja voit hurauttaa Käyskille. Äläkä unohda kaupunkipyöriä, jos tulet kauempaa tai omaa pyörää ei syystä tai toisesta löydy. Muun muassa Matkakeskukselta löydät vuokrattavia kaupunkipyöriä. Lataa Donkey Republic -sovellus. Paikallista vapaa pyörä. Fillaroi Käyskille ja jätä pyörä esimerkiksi Tykkimäki Resortin läheisyydessä olevalle pyöräasemalle.  

Palaa sivun alkuun