Hopeakuula Arcade

Asentajankatu 5, 45130 Kouvola

04578325180

info@pelitaivas.fi

Hopeakuula Arcade on kouvolalainen flipperihalli, joka on toiminut Kouvolan entisellä haitaritehtaalla vuodesta 2011.

Joka keskiviikkoilta pääset pelaamaan yli 30 erilaista flipperiä kuudelta eri vuosikymmeneltä, 1970-luvulta tähän 2020-luvulle saakka. Pyrimme pitämään hallia auki myös yhtenä lauantaina kuukaudessa mahdollisuuksien mukaan.

Pelimaksu keskiviikkoisin 10€/pelaaja, lauantain pelipäivissä aikuiset maksavat 18€ ja alle 13-vuotiaat lapset 10€. Kysy myös muita lipputuotteitamme!

Sijainti ja liikenneyhteydet

Kokonaan tai osittain esteetön tapahtuma

Esteetön pysäköinti

Kouvolan Matkakeskukselta hallille on matkaa alle 3 kilometriä. Pääset Matkakeskukselta pelihallille linja-autolla, taksilla, kaupunkipyörällä, e-laudalla tai kävellen.

Nouse Matkakeskuksen H1-pysäkiltä linjan 1 tai 7 linja-autoon, ja jää kyydistä McDonald'sin/Lidlin läheisellä pysäkillä. Kävelymatkaa hallille on puolisen kilometriä, ensimmäinen maamerkki on kylttimme ennen Centtilä-kirpputoria

Aja Centtilä-kirpputorin ohitse mäkeä alas ja käänny oikealle. Hallin rakennus on aidatulla pihalla. Rakennuksen julkisivussa on suuri nro 5. Voit jättää autosi pihaan minne vain mahtuu, parhaimmat paikat ovat sisäänkäyntimme läheisyydessä rakennuksen takana.

Kävele Centtilä-kirpputorin ohitse mäkeä alas ja käänny oikealle. Hallin rakennus on aidatulla pihalla. Rakennuksen julkisivussa on suuri nro 5. Kävele rakennuksen vasemmalta puolelta rinnettä ylös rakennuksen taakse. Sisäänkäyntimme on lastauslaiturilla. Sisäänkäyntimme on varustettu logollamme.

Palaa sivun alkuun