Kirjokiven Kartano

Rudolf Elvingin tie 109, 47900 Vuohijärvi

040 6565 981

whd@woikoski.fi

Woikoski Feelingin upea lomakohde, Kirjokiven Kartano, on rakennettu 1890-luvun lopulla ja se sijaitsee Vuohijärvellä Repoveden Kansallispuiston kupeessa.

Järven rannalla sijaitseva Kartano on upea kulttuurinähtävyys ja unohtumaton paikka vierailulle. Kartano palvelee ryhmiä juhlien, kokous- ja virkistyspäivien merkeissä ympäri vuoden. Kesäkaudella kartano tarjoaa lomailijoille monipuolisia aktiviteetteja, herkullisia ravintolaelämyksiä ja majoituspalveluita.

Majoitu upeissa puitteissa

Kirjokiven Kartano tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Kartanolla voi majoittua upeissa, yksilöllisissä sviiteissä tai tunnelmallisissa Kartanon pihapiirin huoneissa.

Kirjokiven Kartanon päärakennuksen yläkerrassa sijaitsevat upeat ja tilavat kahden hengen sviitit tarjoavat vierailleen ylellistä majoitusta. Jokainen sviitti on sisustettu oman värimaailmansa mukaan ja varustettu kaikilla mukavuuksilla. Kirjokiven Kartanon pihapiirissä sijaitsevat viehättävä huoneet tarjoavat hotellihuonetasoista majoitusta. Pihapiirin huoneet on tyylikkäästi sisustettu, hyvin varusteltuja ja niissä on oma sisäänkäynti.

Lue lisää Kartanon majoituksista >

 

Herkuttele herrasväen tapaan

Kartanon ravintolassa tarjoillaan tarkkaan mietittyjä menukokonaisuuksia paikallisten tuottajien raaka-aineista ja upeita elämyksiä laadukkaiden viinien parissa. Ravintolassamme on ruokailupaikkoja sisätiloissa 60 hengelle. Lisäksi kesällä käytössä on Kartanon upeat terassit, joista voi ihailla näkymiä Tihvetjärvelle.

Kirjokiven Kartanon ravintola palvelee lomailijoita kesäisin. Talvikaudella olemme auki ryhmille tilauksesta.

Aukioloajat 4.6. – 31.8.2024:

Kalakeittolounas ma-su klo 12–15
À la Carte avoinna ma-su klo 17–21

Keittiö sulkeutuu 1 h aikaisemmin. Ravintola poikkeuksellisesti suljettuna 20.-23.6 ja 8.–11.8.

Lue lisää ravintolasta >

 

Uniikki miljöö kokouksille

Kartanon rauhallinen miljöö soveltuu erinomaisesti tiimipäivien, johtoryhmäkokousten sekä virkistyspäivien viettoon. Kauttamme hoituvat myös monipuoliset elämykset kokouspäivään. Kartanon pihapiirissä Tihvetjärven rannalla on myös saunatilat, jotka tarjoavat rennot tilat oleiluun ja kylpypaljun rentoutumiseen.

Esimerkkejä elämyksistämme:

  • Liikunnalliset elämykset: Frisbeegolf, Ohjattu melontaretki
  • Tiimityötä tukevat aktiviteetit: Tykypäivän olympialaiset, Metsämieli-retki, Tarkkuuskisailu TYHY-päivään
  • Rentouttavat aktiviteetit: Rantasaunat
  • Maukkaat aktiviteetit: Wine tasting

Lue lisää >

 

Paikka unohtumattomille juhlille

Kartanomiljöössä vietät ikimuistoiset häät, rippijuhlat, syntymäpäivät tai muut merkkipäivät. Kartano tarjoaa tyylikkäät sisätilat ja kesäisin upeat terassit järvinäköalalla. Valittavanasi on useita erikokoisia saleja, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin tilaisuuksiin. Juhlamenut suunnitellaan aina ottaen huomioon sesongin parhaat raaka-aineet, ja ne valmistetaan laadukkaista lähialueen tuottajien tuotteista. Valmistamme menut toiveidenne mukaan joko buffet- tai pöytiin tarjoiltuna ja suunnittelemme viinikokonaisuuden menun ympärille. Woikoski Feelingin ystävällinen henkilökunta on aina valmiina auttamaan järjestelyissä ja varmistamaan, että kaikki sujuu moitteettomasti.

Lue lisää juhlien järjestämisestä >

 

Kirjokiven Kartanon historia

Vuorineuvos Rudolf Bernhard Elving rakennutti Kirjokiven Kartanon 1890-luvun lopulla oman perheensä ja sukunsa kesänviettopaikaksi. Elving tunnetaan ennen kaikkea Voikkaan paperitehtaan (nykyinen UPM) perustajana.

Eliel Saarisen nuoruudentyö

Kirjokiven Kartanon takkasali on laajennusosa, joka mainitaan arkkitehti Eliel Saarisen tunnetuimpien nuoruudentöiden luettelossa.

Lue lisää historiasta >

Sijainti ja liikenneyhteydet

Palaa sivun alkuun