Kouvolatalo

Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola

020 615 1414

myyntipalvelu@kouvola.fi

Kouvolatalon tilat soveltuvat seminaareihin, kokouksiin, luentoihin, konsertteihin ja erilaisiin esityksiin.

Kouvolatalon sijainti on erinomainen, kävelymatkan päässä Matkakeskuksesta. Talon molemmin puolin on reilusti maksutonta pysäköintitilaa. Lähin hotelli sijaitsee 500 metrin päässä.

Simeliussali soveltuu loistavasti seminaarien, konserttien ja muiden esitysten järjestämiseen. Sali on loivasti laskeutuva esityslavaa kohden. Näyttämö on jaettavissa kolmelle tasolle. Salissa on 303 istumapaikkaa ja kolme pyörätuolipaikkaa. Koko salin pinta-ala on 377,3 m2.

Honkasali on 70-paikkainen kokous-, seminaari- ja luentosali nousevalla katsomolla. Istumapaikkojen edessä on kiinteä taso jossa läppäreille ja muistiinpanovälineille on hyvin tilaa.

Lämpiö on arkkitehtonisesti upea, avara ja valoisa. Runsaan luonnonvalon ja tilavuuden ansiosta lämpiö on loistava paikka messuesittelyihin, tapahtumien avajaisiin, erilaisiin kokoontumisiin ja kahvitarjoiluihin.

Kokoustiloja on kolme, joista kaksi on mahdollista jakaa pienemmiksi tiloiksi. Kokoustiloissa on asianmukainen esitystekniikka, ja kaikki tilat ovat esteettömiä.

Sijainti ja liikenneyhteydet

Kokonaan tai osittain esteetön tapahtuma

Esteetön pysäköinti

Kouvolatalon molemmin puolin löytyy reilusti maksutonta pysäköintitilaa.

Kouvolatalo sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta. Kouvolan matkakeskus – Kouvolatalo n. 1 km

Palaa sivun alkuun