Kuusankoskitalo

Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski

020 615 1414

myyntipalvelu@kouvola.fi

Kuusankoskitalo sijaitsee Kymijoen kauniissa rantamaisemassa Kuusankosken keskustassa.

Kuusankoskitalo tarjoaa monipuoliset tilat seminaareille, messuille, kokouksille ja kulttuurielämyksille. Talossa on ajanmukainen esitystekniikka. Tilat ovat esteettömiä ja parkkipaikat maksuttomia. Lähin hotelli sijaitsee kadun toidella puolella.

Kuusaasali on tunnettu hyvästä akustiikastaan, ja se on kaupungin suurin konserttisali 481 istumapaikkaa ja 5 pyörätuolipaikkaa. Salin koko on 561,4 m2. Lisäksi salissa on monipuolinen kokoustekniikka ja avoin langaton nettiyhteys.

Voikkaasali on tunnettu teatteritoiminnastaan ja on erinomainen luentojen, seminaarien ja konserttien pitopaikka. Salissa on 214 istumapaikkaa ja kuusi pyörätuolipaikkaa. Salin koko on 343 m2. Näyttämön syvyys on noin 10 metriä.

Lämpiö sijaitsee toisessa kerroksessa salien ja kokoustilojen yhteydessä. Lämpiö toimii väliaika- ja tarjoilutilana ja soveltuu hyvin myös messujen järjestämiseen sekä cocktail-tilaisuuksiin.

Ulkonäyttämö ja avara piha-alue soveltuvat kesäisin esitysten pitopaikaksi. Nousevaan katsomoon mahtuu istumaan väljästi noin 300 henkilöä.

Galleria löytyy Kuusankoskitalon alakerrasta. Tilan koko on 380 m² ja on jaettavissa kolmeen osaan. Galleriassa on liikuteltavat näyttelyseinät ja 160 ripustusmetriä.

Kokoustiloja talossa on neljä, jotka voidaan tarvittaessa jakaa pienimmiksi tiloiksi.

Sijainti ja liikenneyhteydet

Kokonaan tai osittain esteetön tapahtuma

Esteetön pysäköinti

Kuusankoskitalo sijaitsee noin 6 kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Talon edessä on ilmainen pysäköintialue.

Palaa sivun alkuun