KymiSun

Kouvola

0405185225

info@kymisun.fi

Luontoelämyksiä ryhmille

Yhdessäoloa. Voimaa luonnosta. Kohtaamisia.

KymiSun järjestää ryhmille luontoelämyksiä, veneretkiä, kahvituksia ja ruokailuja Pohjois-Kymenlaaksossa. Valmiit retkipaketit löytyvät sivuiltamme, mutta saatavilla myös räätälöityjä retkiä ryhmän toiveiden mukaan!

Kouvolan keskustan tuntumassa sijaitsevat Jokituvat tarjoavat upeat puitteet kokousten ja juhlien viettoon idyllisissä maalaismaisemissa Kymijoen rannalla.

Veneretki Kymijoelle – voimaannuttava löytöretki

Haluatko löytöretkelle? Veneretki Kymijoelle puisella tervantuoksuisella jokiveneellä on ainutkertainen kokemus.

Vain 5 km:n päässä Kouvolan keskustasta olet idyllisessä maalaismaisemassa, vanhalla rajajoella. On monta tapaa lähteä tälle retkelle: hyvä yhdessäolo, juhla, eläkkeellelähtö, syntymäpäivät, sukutapaaminen, elämyslahjana jollekin, sisarusperheet tai ystäväperheet yhdessä. Näin voi myös pitää kokouksen luontoelämyksellä tai viettää tyhypäivää Kymijoen kainalossa.

Ajankohta: touko-lokakuu, avovesikausi

Kesto: noin 3 h tai sopimuksen mukaan

Ryhmäkoko: 5 – noin 50 hlöä erillisjärjestelyin, 2 venettä, 12 hlöä/vene yhtäaikaa joella

Lähtöpaikka: KymiSunin Jokituvat, Kouvolankylä, Joenrannantie 180, 45100 Kouvola

Hinta: alkaen 61 eur/hlö, minimiveloitus 10 hlöä

Hinta sisältää tervetuliaismaljan, opastetun veneretken, veneen varusteet, vakuutuksen, tarjoilun Jokituvilla ja alv:n. Retken voi tilata myös ruokailulla. Kysy lisää ja pyydä tarjous.

Retki Repoveden kansallispuistoon

Koe erämaan hiljaisuus hiljaa lipuvassa jokiveneessä retkellämme Repoveden kansallispuistoon. Nauti nuotiopaikan ja nokipannukahvin tuoksusta kodalla. Kuuntele uskomatonta kaikua Kuutinlahden luonnon oopperasalissa. Katso ylös Olhavanvuoren pystysuoraa seinämää ja mieti, uskallatko kiivetä vai oletko se, joka etsii hiljaisuutta metsän sylistä?

Retkeilemme veneellä puiston sydämessä, Olhavanvuoren ohitse, Löppösen luolan kalliomaalausten ja profiilikallioiden kautta takaisin Lapinsalmelle.

Kesto: n. 5 h, vaellus jalan 5/7 km ja veneellä n. 1 h

Ryhmäkoko: 10-50 henkilöä

Lähtöpaikka: Repoveden kansallispuiston portti, Lapinsalmi, Kouvola

Hinta: Henkilömäärän ja tarjoilun mukaan, 90–125€ / hlö. Minimihinta 1100€. Hinta sis alv. Hinta sisältää opastetun veneretken, veneen varusteet ja vakuutuksen sekä puistokierroksen ja tarjoilut. Pyydä yksilöity tarjous!

Tarjoilu: Nuotiokahvit, suolainen ja makea kahvileipä Aurinkoniemessä, luontoruokailu Kuutinlahdessa. Ruokailupaikat reitin mukaan. Katso eri ruokailuvaihtoehtoja sivuiltamme.

Reitille mahdollisuus vuokrata myös Mustalammin kota kokoontumiseen/ruokailuun/juhlaan. Tästä erillisveloitus ja varaus Luontoon.fi -sivustolta

Elämysmatka Verlan vesillä

KymiSun kuljettaa asiakkaat hyvinvarustetulla, moottorilla kulkevalla puisella jokiveneellä tutustumaan UNESCOn maailmanperintökohteeseen Verlassa ja sitä ympäröivään ainutlaatuiseen ruukkimiljööseen. Tutustumme 6000 vuotta vanhoihin kalliomaalauksiin ja tukinuiton historiaan entisen rajajokena olleen Kymijoen ja kirkasvetisten järvien viehättävissä maisemissa.

Ajankohta: touko-syyskuu, avovesikausi

Kesto: Noin 4h tai sopimuksen mukaan

Ryhmäkoko: 10-24 henkilöä (yksi vene / 12 henkilöä)

Lähtöpaikka: Verlan tehdasmuseo, parkkipaikan laituri, Verlantie 295, 47850 Verla

Pakettihinta kahvituksella: 99 €/hlö, minimiveloitus 990€/10 hlöä.

Pakettihinta ruokailulla: 125€/hlö, minimiveloitus 1250€/10 hlöä.

Hinta sisältää opastetun museokierroksen, veneretken, veneen varusteet, vakuutuksen, tarjoilut ja alv:n.

Lisämaksusta: Päivän ohjelmaan voi lisätä erilaisia työpajoja, metsätietopolun, virkistävää ja vahvistavaa terveysliikuntaa, esim. Metsämieli-ohjelman.

Pyydä yksilöity tarjous ohjelmalliseen kokous- tai tyhy-päivään.

Sijainti ja liikenneyhteydet

Palaa sivun alkuun