Predator Fishing Finland Oy

+358 414547450

tomi@predatorfishingfinland.com

Tule viettämään kalastuselämys työporukalla, kaveriporukalla tai perheesi kanssa. Tämän reissun  muistatte pitkään! Kalastusretket sopivat kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille. Olit sitten aloittelija tai konkari, tulet oppimaan retkellämme varmasti paljon uutta.

Kysy oppaalta haluamastasi ajankohdasta niin hän osaa suositella mikä kalastussesonki on silloin kuumimmillaan. Kalastusta järjestetään ympäri vuoden. Retket järjestetään järvellä, joella tai merellä. Aina siellä mistä kalaa parhaiten saa. Tarvittaessa hoidamme kaikki oheispalvelut puolestanne kuten esimerkiksi kuljetukset, kokoukset, ruokailut ja majoitukset.

Veneretkillä käytössämme on North Silver 615 Fish kalastusalus, joka ei jätä ketään kylmäksi. Vene on suunniteltu heittokalastusta varten. Venettä kuljettaa 200 hevosvoiman Mercury Pro XS- moottori. Veneessä on uusinta luotaintekniikkaa käytössä. Veneeseen otetaan 1-4 henkilöä. Yli neljän hengen ryhmät viedään kalastamaan useamman veneen voimin.

Jos saalista tulee, saat halutessasi ottaa sopivat ruokakalat mukaan fileoituna ja valmiina paistettaviksi. Retkillämme harrastetaan aina valikoivaa kalastusta.

Mahdolliset saaliskalat kalastusretkestä riippuen ovat kuha, ahven, hauki, kirjolohi, meritaimen ja merilohi.

Kalastusretki sisältää:

  • Kaikki kalastukseen tarvittavat kalastusvälineet
  • Sertifioidun kalastusoppaan palvelut
  • Mahdollisen saaliin fileointi, jos halutaan ottaa ruokakaloja
  • Kalastusoppaan vene ja polttoaineet
  • Kahvit ja alkoholittomia virvoitusjuomia.
  • Pelastusliivit
  • Lakisääteiset vastuuvakuutukset

*Lisähinnasta voimme tarvittaessa järjestää kalastusluvat, ruokailut, kuljetukset sekä majoitukset

Ota rohkeasti yhteyttä, vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin!

Palaa sivun alkuun