Repojotos

Nauriskarkiantie 34, Kouvola

+358 44 784 7411

myynti@repovesikeskus.fi

Repojotos – sertifioituja luontopalveluja

Repojotoksen palveluita on saatavana Repoveden kansallispuistossa ja muuallakin Kouvolan ja Iitin alueella. Oma melontasatama palvelee kanoottien vuokraajia.

Repojotoksen palveluja tuottavat sertifioidut Repoveden kansallispuiston oppaat sekä melontaohjaaja ja keruutuotekouluttaja. Lisäksi teemme yhteistyötä eri luontoasiantuntijoiden kanssa.

Repovesikeskukseen kuuluva valvottu ammattimaatilaleipomo ja -keittiö valmistaa meille lähiruokaa asiakkaillemme tarjottavaksi luonnossa nuotion ääressä.

Ryhmille Suunnatut Palvelut

Päätuotteitamme ovat yrityksille ja ryhmille suunnatut opastetut luontoretket patikoiden ja meloen Repoveden kansallispuistossa, Verlassa tai muualla Iitin ja Kouvolan seudulla. Tyypillisiä retkipäiviä ovat työhyvinvointipäivät sekä virkistysretket. Päivä voi olla myös yhdistetty kokous- ja virkistyspäivä.

Tutustu ryhmäretkiin >

Kanoottivuokraus ja Kuljetuspalvelut

Lähde seikkailulle Repojotoksen melontasatamasta tai Repoveden kirkkaille vesille vuokraamalla kanootti tai kajakki! Tarjoamme laajan valikoiman välineitä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmille melojille.

Repojotoksen melontasatama on hyvä retkipaikka, jossa on myös turvallinen parkki autolle retken ajaksi. Melontasatamasta voit lähteä rauhalliselle vesialueelle, jossa pääset lähelle luontoa.

Mikäli suunnittelet retkeä muualle, kätevä kuljetuspalvelumme toimittaa varusteesi suoraan valitsemaasi aloituspisteeseen ja noutaa ne retkesi päätteeksi. Mukaan mahtuu varusteet ja maks. neljä henkilöä.

Katso kanoottivuokraus ja palvelut >

SOVI TULOSTASI MELONSATAMAAN!!

Retkipaketit Yksityisille
Yksityisille meillä on myös teemallisia kaikille avoimia retkiä, kuten lepakkoretket, villiyrtti- ja sieniretket sekä melontakurssit

Kiva melontaretki kaverin kanssa on retkipakettimme, jossa on mukana kaikki: välineet, kartta, hyvät retkieväät ja opastus välineiden käytöstä sekä alueesta.

Vastuullinen Toiminta
Sitoudumme kestävän kehityksen periaatteisiin kaikessa toiminnassamme. Pyrimme minimoimaan toimintamme ympäristövaikutukset ja edistämään alueen luonnon suojelua. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi jätehuollon tarkkaa huomioimista ja luontoa kunnioittavien reittien suosimista.

Tutustu lähemmin vastuulliseen toimintaamme >

Sijainti ja liikenneyhteydet

Kokonaan tai osittain esteetön tapahtuma

Esteetön pysäköinti

Melontasatamaa lähin junayhteys on Kouvola

Verla tai Huhdasjärvi Kouvolassa ovat lähimmät bussilla tavoitettavat pysäkit

Melontasatamaan Google Maps ohjaa sanalla: Repojotos

Palaa sivun alkuun