Repovesikeskus

Kimolantie 174 Kouvola

+358 447847411

myynti@repovesikeskus.fi

Repovesikeskus – sertifioidut luontoretket sekä majoituspalveluja

Repovesikeskus tarjoaa elämyksellisiä luontopalveluja Kouvolan alueella. Olitpa kiinnostunut opastetuista luontoretkistä, melonnasta tai rauhallisesta majoituksesta, meillä on sinulle sopiva vaihtoehto. Tutustu kattaviin palveluihimme, jotka on suunniteltu tuomaan luonto lähellesi.

Virkistysretket ja tyky-päivät

Lähde kanssamme unohtumattomalle seikkailulle Repoveden kansallispuistoon. Opastetut retkemme tarjoavat täydellisen yhdistelmän luontoa ja aktiviteettia, sopien kaikenikäisille ja -kuntoisille seikkailijoille.

Tutustu retkiin >

Kanoottien vuokraus ja Melontareissut

Vuokraa meiltä kanootti, kajakki tai SUP-lauta ja nauti vesistöjen rauhasta omatoimisesti tai osallistu ohjatuille melontaretkille. Koe luonnonläheinen tapa liikkua ja tutkia ympäristöä vesiltä käsin.

Voit lähteä melontaretkelle rauhalliselle alueelle Repojotoksen melontasatamasta. Saat sieltä myös kuljetuspalveluja välineille sekä henkilöille. Lisäksi siellä on turvallinen parkki autolle.

Katso kanoottien vuokraus ja kuljetuspalvelut >

Majoitus yöksi tai pidemmäksi aikaa

Tarjoamme majoitusta idyllisissä lomamökeissä ja B&B -kohteissa Kouvolan alueella. Valitse oma rauhallinen keitaasi, jossa voit rentoutua luonnon keskellä päivän aktiviteettien jälkeen.

Lisätietoja majoitus palveluista löydät suoraan Repovesikeskuksen nettisivuilta.

Vastuullista palvelua

Repovesikeskuksen luontopalvelut ovat aina vastuullisesti järjestettyjä ja sertifioituja.

Katso lisää vastuullisuudestamme >

Palaa sivun alkuun