Pussaile pitkin Kouvolaa

Kouvolalainen mies puhuu ja pussaa: ”Lähetsiä min kaa kattelee maisemii kylille? Min punain Corolla on jo käynnissä, voiaa kuunnella vaikka SBC-radioo”! Kun kotisohva alkaa kyllästyttää ja Netflix & Chill on niin nähty, ota tästä vinkkejä, minne Corollan keulan voi kääntää suunnatessa kohti rauhallisia pusuttelupaikkoja.


”Sä veit mut seitsemänteen taivaaseen, sun kanssas kaiken teen”

Jos haluat viedä heilasi seitsemänteen taivaaseen, tee se Mielakassa! Mäen päältä löytyy upouusi selfiespotti, jos haluat julistaa rakkauttasi koko somemaailmalle. Säästäthän voimiasi, sillä mäen päälle ei Corollalla asti pääse.

Yksityisyyttä, kiitos

Piilossa katseilta oleva spotti löytyy Särkiltä, aivan niemen kärjestä. Älä siis jää uimamaisterien keskelle vaan vaella kärkeen, lupaamme että se kannattaa! Pst. älä kerro jokaiselle kaverille, jotta ensi vuonna kouvolalaisten lasten suosituin etunimi ei ole Särkkä.

Triplakivaa

Jos veden liplatus on se, mitä kaipaat taustaääneksi romanttisiin hetkiisi, pysy Valkealassa! Särkkien vastarannalta, Valkealan Hautalantien varresta löytyy triplasti rantoja. Kiireisimmät jäävät ensimmäiselle parkkipaikalle ja laskeutuvat metsän halki rantaan, mutta tositietäjät jatkavat matkaa vielä toisenkin parkkiksen ohi kolmannelle ja ah, oma rauha taattu. Näiltä biitseiltä löytyy takamuksen alle kivikovasta kalliosta pehmoiseen hiekkaan, jokaiselle makunsa mukaan.

Saat multa alppiruusun, se rentunruusu on

Elimäkeläisten pariskuntariidat sovitaan Mustilassa: Arboretum tarjoaa (alppi)ruusuja enemmän kuin kaupasta jaksaa kiukkuiselle puolisolle kantaa! Kesäkuu on kukintojen kulta-aikaa mutta puistossa voi käydä ympäri vuoden. Jos olet löytänyt vierellesi elämänmittaisen pussailukaverin, kerro se hänelle metsäkirkossa.

Juna jyskyttää

Kesäheilat ja junat ovat samanlaisia: aina tulee uusia! Välillä piinaa pikkuvika tai myöhästyminen, mutta kun jaksaa asemalla odottaa, saa pian taas kyytiä. Suosikkispottejamme radan varrelta: Korian uusi puuntuoksuinen seisake, jossa voit haaveilla omakotitaloasumisesta viereisessä Asuntomessumiljöössä, Pioneeripuistossa. Karvat pystyyn saat Ojamaan kulmilla sillalla, josta voit katsoa junansyöksyä tunneliin. Täällä tunnelma on karmiva, joten hakeudu heilasi kainaloon turvaan.

Rakkaus lukkoon ja avaimet jemmaan

Jos ajatuskin heilan nimen tatuoimisesta saa sitoutumiskammoisen karvat pystyyn jopa kesähelteellä, kaiverra kultasi nimi rakkauslukkoon! Vuohijärven rakkauspuistossa lukon saa ihan luvan kanssa kiinnittää veistokseen. Avaimet Kymiin ja pussaillen kohti auringonlaskua!

Palaa sivun alkuun