Tykkimäen Sauna

Saunakulttuuria ympäri vuoden

Kouvolassa lämpiää yleisiä saunoja, joissa voi virkistyä ympäri vuoden. Lisäksi saatavilla on useampia varaussaunoja yksityiseen käyttöön. Listasimme tähän muutamia kokemisen arvoisia Kouvolan saunoja.  


1. Tykkimäen Sauna  tarjoaa elämyksellisen saunakokemuksen koko perheelle! 25 metrin talviuintirata, kahvion palvelut ja tunnelmallinen järvimaisema toivottavat tervetulleeksi. Kaikille avoin yleinen sauna saunalauttoineen sijaitsee Käyrälammen rannalla, joten uimaan pääsee ympäri vuoden.

2. Valkealan rantasaunalla pääset kokeilemaan avantouintia ja rentoutumaan rantasaunassa. Sauna sijaitsee Valkealan uimahallin kupeessa, ja  tarjoaa mahdollisuuden talvivesiuintiin ja tunnelmalliseen rantasaunaan. Tämä on hyvä vaihtoehto jos mukana on pieniä lapsia ja kylmänveden uintiin ei halua käyttää koko aikaa. Onneksi uimahallin vesi on lämmintä!

3. Pomojen saunaan pääsevät nyt kaikki halukkaat! Virtakiven sauna sijaitsee upean Kymijoen rannalla. Entinen UPM Kymiyhtiön virkailijoiden saunatila on remontoitu monikäyttöiseksi juhlatilaksi.Yleinen saunavuoro jatkuu elokuun loppuun asti. Muina aikoina sauna ja saunan juhlatila on vuokrattavissa ympäri vuoden omaan käyttöön.

4.  Tykkimäki Resortin panoraama, ranta – tai savusaunassa koet upean saunaelämyksen.
Kaikista panoraamasaunoista voit ihastella Käyrälammen upeita maisemia, samalla kun nautiskelet astetta paremmista löylyistä. Voit vuokrata saunan esimerkiksi kaveriporukallesi, vaikka et majoittuisi alueella. Kaikkien panoraamasaunojen yhteydessä voit nautiskella Drop-porealtaan kuohuista. Hyviä löylyjä!

5. Orilammen majalta mahdollisuus vuokrata savusaunan lisäksi myös muita saunoja esimerkiksi retkeilijöille tai ryhmien illanviettoja varten. 

 

Palaa sivun alkuun