Tykkimäki – tule viettämään kesän paras päivä!

Tykkimäen palveluista löytyvät suomen kolmanneksi suurin huvipuisto, Aquapark, sisäaktiiviteettipuisto Actionpark, leirintäalue, korkealaatuinen majoituspalvelu Tykkimäki Resort sekä Käyrälammen ranta ja luontopolku. Alueella on useita kahviloita ja ravintoloita, ja kesäisin alueella järjestetään upeita kesäkonsertteja.


Vauhtia koko perheelle myös kesällä 2023

Tykkimäen huvipuisto ja vesipuisto Aquapark palvelevat huvittelijoita myös kesäkaudella 2023. Huvipuiston ovet avataan 29.5. ja sisäänpääsymaksua ei ole. Löydät täältä aukioloinfon ja hinnaston.
 Puistoissa on otettu huomioon kaiken ikäiset ja kokoiset, jotta jokaiselle löytyisi hauskaa tekemistä. Sitten kun päivä kääntyy iltaan, niin leirintäalueen mökit ovat ihan naapurissa.

Tykkimäen huvipuiston tarina ulottuu kahdeksankymmentäluvulle asti, mutta puistokokonaisuus on kehittynyt viime vuosina harppauksin. Itse huvipuistoon on tullut lähes vuosittain uusia huvittelumahdollisuuksia, kuten laitteita ja  Atreenalin-puisto.

Kesäkonsertit

Huvipuiston kesäkonsertit toteutuvat jälleen tänä kesänä:

30.6. Sanni
7.7. Anssi Kela
14.7. Suvi Teräsniska
21.7. Elastinen
28.7. Teflon Brothers

Pääsyliput voit tilata ennakkoon verkosta.

Polskuttelijan unelma

Vesipedoille löytyy puistokokonaisuudesta aivan oma osasto Aquaparkin muodossa joka avataan 5.6. Hyppää vesiliukumäkeen tai anna kaatuvan vesitynnyrin kastella sinut oikein kunnolla! Nuoremmat polskijat voivat huvitella kahluualtaan vesisuihkuissa ja uimisen välissä vatsat täyttyvät ravintola Loiskeessa.

Aquaparkissa on helppo viettää touhukas vesipäivä, eikä tekeminen tule loppumaan kesken. Vesipuisto on kävelymatkan päässä huvipuistosta ja aivan Käyrälammen rannalla.

Riemua ympäri vuoden

Vaikka sadesää yllättäisi tai talven viima puhaltaisi, niin vauhdikas tunnelma ei sammu Actionparkissa. Sisäpuisto on auki koko vuoden ympäri ja siellä riittää tekemistä kaiken ikäisille. Prisman rakennuksessa sijaitsevassa puistossa on mahdollista temppuilla trampoliineilla, hypätä vaahtomuovimereen ja treenata eri liikuntamuotoja. Actionparkista löytyy tekemistä myös aikuisille, joten kenenkään ei tarvitse arastella siirtymistä hupivaihteelle. Actionpark on toistaiseksi suljettu.

Palaa sivun alkuun