Valitse paikallinen

Kouvolassa voit tehdä kestäviä valintoja niin majoituksen, käyntikohteiden kuin ravintola- ja kahvilapalveluiden suhteen. Monipuolisesta palvelu- ja kulttuuritarjonnasta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Valitsemalla paikallisesti tuet alueen yrittäjiä sekä lisäät hyvinvointia ympärilläsi.


Kouvolassa nukut yösi hyvin ja levollisesti halutessasi puhtaassa luonnossa, vesistöjen rannalla tai metsän keskellä. Alueelta löytyy paljon monipuolisesti erilaisia majoitusvaihtoehtoja aina tunnelmallisista hotelleista ja vanhoista kartanoista kodikkaisiin mökkeihin sekä leirintäalueisiin. Osa majoitusliikkeistä on ympäristösertifioituja ja mukana Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmassa. STF- merkki on myönnetty myös majoitupalveluja tarjoaville Woikoski Feelingille sekä Original Sokos hotel Vaakunalle Kouvolassa.

Runsas ravintolatarjonta pitää huolen siitä, että Kouvolassa nälkä ei pääse yllättämään. Persoonallisista ravintoloista ja kahviloista löydät perinteisiä herkkuja, mutta myös uudempia makuelämyksiä. Älä myöskään unohda tutustua paikallisesti tuotettuun lähiruokaan sekä muihin erikoisuuksiin.

Haluatko harrastaa ja liikkua yksin vai kaipaatko apua retkellesi? Kouvolassa pääset esimerkiksi golfaamaan, uimaan, laskettelemaan ja retkeilemään tai veneilemään luonnon helmassa. Paikalliset Metsähallituksen kestävän matkailun periaatteisiin sitoutuneet ohjelmapalveluyritykset varmistavat, että tekeminen ei lopu reissun aikana kesken. Kouvolasta löytyy lisäksi runsaasti nähtävää ja koettavaa perinteisen kulttuurin ystäville.

Iloiset naiset nauttivat Mustilan viinituvan ravintolan antimista

Mustilan viinituvalla pääset nauttimaan paikallisista mauista

Ihmisiä Verlan maailmanperintökohteen piha-alueella

Maailmanperintökohde Verla on ainutlaatuinen nähtävyys. Vanha pahvitehdasmiljöö Verlankosken äärellä herää eloon tehdasmuseon opastetuilla kierroksilla

Ryhmä soutajia veneretkellä Repovedellä

Paikalliset ohjelmapalveluyritykset varmistavat sen, että tekeminen ei lopu kesken lomasi aikana

Kultareittiristeilyt Orilammelta Repoveden kansallispuistoon 10.6.-20.8. ke-la

Palaa sivun alkuun