Kivoimmat kahvilat Kouvolassa

Kouvola on pullollaan paikkoja, joista saa suomalaisten rakastamaa taukojuomaa kahvia. Tässä seutumme kahviloista mielestämme kivoimmat, tunnelmallisimmat ja ainutlaatuisimmat. Piipahda matkasi varrella tai tee päiväreissu ja kahvittele kaikissa!


Ramin Konditoria

Kun kakkuhammasta kolottaa ja kaipaat sokerin lisäksi silmänruokaa, kipaise kävelykatu Manskille ja Ramin Konditoriaan! Kahvilan isoista ikkunoista voit seurailla kävelykadun kulkijoita kuin Esplanadilla konsanaan. Varoitus: kakkuvalikoima aiheuttaa valinnanvaikeutta ja kakkupalat ovat niin kauniita, ettei niitä raaskisi oikein edes syödä. Kannustamme kuitenkin nappaamaan kuvan ja sitten kakun kimppuun!

Kahvila Naapantuura 

Kävelykatu Manskilla sijaitsevassa kahvila Naapantuurassa voi nautiskella oman leipomon paikallisia tuotteita, maittavia salaatteja tai tosteja sekä lämmintä juotavaa. Kahvila on auki arkisinkin hieman myöhempään kuin muut, joten kahville kerkeää myös hyvin työpäivän jälkeen.  

Papulaari

Kaltaisemme kaupunki ansaitsee oman nimikkokahvin ja sen loihti hurmaava Papulaari! Tästä Kouvolan hipstereimmästä kahvilasta saat laadukkaita pienpaahtimokahveja, herkullisia erikoisruokavalioihinkin sopivia kakkuja ja muuta syötävää. Nappaa täältä ostoskassiisi Kouvola-aiheisia matkamuistoja ja tuliaisia, jotta voit kertoa kavereillesikin käyneesi ihanassa Kouvolassa! Papulaarin kämppiksenä samassa tilassa toimii teen ystävien janonsammuttaja Nirvana Tea & Wellness

Ps. Papulaari on kivenheiton päässä Matkakeskukselta, joten kahvilassa piipahtaminen sopii hyvin vaikka junanvaihtojen väliajalle. Kunhan pidät huolen, ettet huumaannu niin että myöhästyt jatkoyhteydeltäsi!

Allun torikahvila

Ympäri vuoden aukioleva telttakahvila Kouvolan Torilla, joka palvelee erityisesti tuoreen lihapiirakan ja munkin nälkäisiä. Karaokea lauletaan joka keskiviikko klo 14.-16.30!

Torikuppi

Aurinkoinen konttikahvila Torikuppi Kuusankosken keskustassa, josta saa itsetehtyjä leivonnaisia ja erikoiskahveja.

Virtakiven Sauna

Kun kaipaat kahvisi aveciksi virtaavaa vettä, nauti kuppisi Kymijoen rannalla Voikkaalla Virtakiven Saunalla. Isommankin janon sammuttaa iltaisin rannasta löytyvä Konttibaari. Virtakiveen pääset kahville lähes kaikilla menopeleillä mitä keksimme: autolla, mopolla, polkupyörällä sekä veneellä vaikka Heinolasta asti: kesällä 2020 avattu Kimolan kanava mahdollistaa myös vesimatkailijoiden kahvipaussin!
 

Panimokahvila Vanha Kauppa

Vuonna 1925 valmistuneessa entisessä kaupparakennuksessa toimiva nostalginen panimokahvila, josta saa kahvilatuotteiden lisäksi kouvolalaisen pienpanimon Panimo Hopan tuotteita.

Lisää herkkupaloja Kouvolan kahvilamaailmasta 

Vieraile upeassa Ankkapurhan kultturipuistossa ja siellä sijaitsevassa Makasiinikahvilassa. Tarjolla on taidetta ja herkkuja.

Kesäkahvila Piika & Renki Arboretum Mustilan vieressä tarjoaa kahvin ja leivonnaisten lisäksi taidenautintoja entisajan miljöössä.

Taideruukissa sijaitsee Cafe Ruukitar jossa tarjolla Tuomon Luomon maistuvat leipomukset.

Palaa sivun alkuun