Herkullista joulua – joululounaat Kouvolassa

Kokosimme alle muutamia paikkoja, joissa voit nauttia joululounaasta ja joulubuffetista – joko muistoja herättävän perinteisistä tai uusia luovista moderneista pöydän antimista. Tee varaus joulupöytään tai vähintään kalenteriisi nyt, sillä joissakin paikoissa joululounasta tarjoillaan vain varaajille tai tiettyinä päivinä. Jo yksin näiden vuoksi kannattaa poiketa Kouvolassa!


Kymin Huvilassa joululounas ja/tai juhlava joulupöytä päivittäin aina aattoon asti historiallisen upeassa miljöössä Kuusankoskella. Kurkkaa muun muassa runsaan kalapöydän ja jopa perinteisen kielileikkeen kattavat joulumenut, ja muista, että joulun aikaan kannattaa tehdä pöytävaraus ja että Huvilasta jouluruoan voi tilata myös mukaan! Lounas/juhlapöytä: 27/48 €.

Bistro Goutu on viihtyisä ravintola vanhassa kirjapainotalossa Kouvolan keskuspuiston laidalla. Erityisellä joululounaalla tarjoillaan perinteisten kinkun ja laatikoiden lisäksi muun muassa maittava salaatti- ja kalapöytä, joita maustavat niin kuusenkerkkä ja karpalo kuin granaattiomena ja päärynäkin. Täällä myös pyritään käyttämään lähituotettuja aineksia. Lounas: 20 €.

Ravintola Ankkapurha ainutlaatuisessa Anjalan kartanon maisemissa tarjoaa perinteisen joulupöydän antimia – joululounas on tarjolla 15.12. asti, mutta vanhassa kivinavetassa on 170 asiakaspaikkaa, joten täällä voit paitsi poiketa joulupöytään, varata tilat ja tarjoilun suuremmallekin porukalle. Myös täällä panostetaan lähellä tuotettuihin raaka-aineisiin. Lounas: 25 €.

Ruokala 57 on keskustassa sijaitsevan Kouvolan Lakritsin oma lounaskahvila, jossa voi nyt herkutella perinteisestä, sekä maittavasta että täyttävästä joululounaasta sen lisäksi, että tehtaanmyymälästä saa samalla maailman parhaaksi tituleeratut lakut myös lahjapakettiin. Lounas: 12,50 €.

Frans & Rose -bistro hotelli Vaakunassa kävelymatkan päässä asemalta tunnetaan laadukkaasta ranskalaistyylisestä ruoastaan ja elämäniloisesta tunnelmastaan. Nyt laatua on luvassa joululounaalla, jossa perinteisten antimien lisäksi muun muassa poropatee ja katkarapuskagen vievät kielen mennessään. Lounas: 48 €.

Ravintola Bonnevillen hyvän tuulen ravintolan monivivahteiseen joulumenuun kuuluvat paitsi lohi, silli, kinkku ja laatikot, myös rapuchiliaioli ja punajuuri-falafelpihvit. Keskustassa sijaitsevasta ravintolasta voi tehdä myös oman tilavarauksen ruokineen, joten jouluherkuttelu onnistuu porukallakin. Lounas: 26 €.

Kymen Paviljonki kuutostien varrella tunnetaan ainutlaatuisena taukopaikkana sekä kokous- ja juhlapaikkana, jossa sijaitsee myös Pentik-tehtaanmyymälä. Kauniissa Kymijoen miljöössä Paviljongin arjen noutopöydän lisäksi tarjolla on laajempi menu viikonloppuna. Pistäydy lounaalle tai varaa juhlatilasi ja hanki samalla joululahjat! Lounas 18,50 / 26,50 €.

Hinnat voivat vaihdella – tarkastathan joululounaan ajankohdan, varaustilanteen ja hinnan ravintolasta.

Hyvää ja makoisaa joulua Kouvolan maukkaissa tunnelmissa!

Palaa sivun alkuun