Parhaat pikkujoulut Kouvolassa

Kouvolassa pikkujouluissa istutaan hyvän ruoan ääressä ja usein myös saunassa. Lisämaustetta juhlintaan tuo hyvä ohjelma tai jännittävät aktiviteetit. Säästä energiasi juhlimiseen ja anna ammattilaisten huolehtia järjestelyistä!


Herkkuja ja tunnelmaa

Rosoiseen taide- ja kulttuurimiljööseen sopivat tilaisuudet voit järjestää Taideruukissa Pato Areenalla tai voit varata suositun etkobuffetin Pato Klubin Vintillä ennen keikkakalenterista valittua artistivierasta. Vintille mahtuu max. 50 ruokailijaa, ja ryhmällä on halutessaan 2–3 tuntia aikaa ennen konserttia / stand upia viettää aikaa omalla porukalla hyvän ruuan ja juoman äärellä ja siirtyä sieltä salin puolelle, kun esiintyjä aloittaa. Miljöössä on monia mahdollisuuksia – Taideruukista voi samalla käynnillä hankkia jo uniikkeja lahjojakin!

Kymen Paviljongillajoka sijaitsee 6-tien varrella nautitaan runsaasta pikkujoulumenusta, josta löytyy niin joulupuuroa kuin talossa paistettua kinkkua.Tarjolla on perinteistä joulupöytää – tai maistuisiko kevyempi vaihtoehto? Vieraile samalla Pentikin tehtaanmyymälässä ja Galleriassa.

Kouvolan vaaleanpunaisen hotelli Original Sokos hotel Vaakunan ranskalainen bistro Frans & Rose tarjoilee mahtavan maukkaat pikkujouluantimet, joissa riittää valinnanvaraa. Keskustassa sijaitseva Ravintola Olé tarjoaa jouluisen hetken Olén perinteisten herkkujen äärellä joko ravintolan tai tunnelmallisen viinikellarin puolella. Pikkujoulut räätälöidään juuri ryhmällenne sopivaksi! Lisäksi Kymin Huvilalla on marraskuusta alkaen joulutunnelma ja perinteiset, erittäin suositut joulun herkkupöydät tarjolla lähes päivittäin – päivällä joululounas ja iltaisin sekä juhlava joulupöytä viikonloppuisin. Tänä vuonna nautittavana on myös Jouluinen brunssi aamuisin. Jouluaattonakin on mahdollisuus nauttia joulun herkuista yksin tai yhdessä perheen tai ystävien kanssa.

Katsasta myös My Finlandin ja KymiSunin 5–10 hengelle sopiva pikkujoulupaketti Pikkujoulu pikkufirmalle pikkurahallaPikkujoululounas tai -illallinen joulutunnelmaisessa järvenrantahuvilassa Kouvolan Jaalassa, jossa tarjolla on kauniisti katettuna esimerkiksi nuotiolohta alku- ja jälkiruokineen. Tarvittaessa kuljetukset onnistuvat pikkubussilla Kouvola-Heinola-Lahti -akselilla, ja majoitusvaihtoehtojakin löytyy.

Tai miltä kuulostaisivat pienimuotoiset ja tunnelmalliset pikkujoulut Kymijoen rannalla KymiSunin Jokituvassa kaminan lämmössä, lampaantaljoilla istuen? Kynttilät ja lyhdyt luovat ihanaa tunnelmaa ja pöydän antimet, nokipannukahvit, herkullinen nuotioleipä, joulutortut ja piparit maistuvat taatusti tässä miljöössä. Tänne on lyhyt matka Kouvolan keskustasta – vaikkapa reippaillen.

Kuusankoskella historiallinen Vanha Kauppa tarjoaa myös yksityistiloja juhliin, ryhmille ja kokouksiin. Ryhmille (10+ hlöä) soveltuvat Panimo Hopan artesaanioluiden maistajaiset järjestetään myös Kaupan tiloissa.

Saunaa ja aktiviteetteja

Tykkimäen saunalla pikkujouluja voi juhlia aattona ja pulahtaa välillä vilvoittelemaan! Varattavissa on Perinteinen Saunalautta ja Vilpola sekä Saunatupa ja Maisemasaunalautta. Maistuvat ruokavaihtoehdot löytyvät Tykkimäen Sauna Menusta. Myös vuoden 2023 idyllisimmän kylän Voikkaan Virtakiven Saunalla pääsee nautiskelemaan saunasta ja herkuista: Varaa sopiva päivä ja nauti uunituoreesta mureasta kinkusta ja suussa sulavista jouluherkuista ihanassa Kymijokimaisemassa! Yhdessä kollegoiden, ystävien tai perheen kesken hyvän ruoan ja juoman parissa viihtyy myös Radalla Resortissa, josta voi varata tunnelmallisen saunan ja kartanomajoituksen upeissa maisemissa järvenrannalla.

ElämysBunkkerin yli 2000 m2:n elämyskeskuksesta järjestyy tilat ja aktiviteetit isommallekin ryhmälle saman katon alta. Elämyspaketeissa tarjolla aktiviteetit, ruokailut sekä tarvittavat juhla- ja saunatilat. Kiinnostaisiko F1-simulaattori, jousiammunta, boulderointi/seinäkiipeily, sisäpaintball, hohtominigolf tai Room Escape sekä Escape City -kaupunkipakopeli? Rennompaan sykkeeseen sopii keilailu sopivasti teatterin vieressä sijaitsevalla Happy Bowling-hallilla, josta voit varata myös eri kokoisia tiloja juhliisi. Yrityksille on tarjolla monipuolisia paketteja, jotka voivat sisältää esimerkiksi keilailun, saunomisen, ruokailun ja kokoustilan. Näistä voi valita kaikki palvelut tai vaikka vain yhden. Tule viettämään hauskaa joulunaikaa!

Mielakan Rinnekeskuksella tarjolla pikkujoulumeininkeihin on sauna, kahvila, kota, palju,catering ja tietysti sään salliessa laskettelua!

Lisää tiloja löydät VisitKouvolan kokous-ja tapahtumapalvelusta.

Muista katsoa myös tapahtumakalenterista pikkujouluun sopivaa ohjelmaa – juhlatunnelmaan kirvoittaa myös Kouvolan teatterijonka odotettu ja kaivattu Joulushow on täällä taas! Teatterin ravintolasta ryhmälle voi tilata tarjoilua nautittavaksi ennen tai jälkeen esityksen. Tule, naura ja nauti!

Palaa sivun alkuun