hemmotteluhetki

Herkuttelua Käyrälammen rannalla

Nauti hyvästä ruoasta ja juomasta Käyrälammella!

Ihan uimarannan tuntumassa Tykkimäki Resortin yhteydessä sijaitsee Lammenranta Kitchen & Bar -ravintola. Ympärivuotisesti avoinna oleva ravintolaan ovat tervetulleita kaikki lähempää ja kauempaa. Kuuntele laineiden liplatusta tai nauti ilta-auringosta samalla, kun nautit herkullisesta lähiruoasta tai kylmästä juomasta. Ravintolan kausittain vaihtuvat ruoka- ja juomatuotteet tarjoavat elämyksellisiä nautintoja.

Ravintolassa tarjolla erilaisia tapahtumailtoja ja sunnuntaibrunsseja. Brunssit ja tapahtumat löydät ravintolan nettisivuilta ja sosiaalisen median kanavista. Kesäkauden aamiaisbuffet on katettuna ravintolaan viikonloppuina 18–19.5. ja 25–26.5. ja päivittäin 1.6.–11.8.2024.

Tykkimäen Saunan kahvila palvelee myös ympärivuoden saunan aukioloaikojen mukaisesti niin saunojia kuin muitakin vierailijoita.

Kahvilassa tarjolla pientä suolaista ja makeaa naposteltavaa pikkunälkään sekä erilaisia kuumia ja kylmiä juomia. Tykkimäen saunalla on myös anniskeluoikeudet. Kesäisin Tykkimäen saunan terassibaarissa on musiikkiesityksiä ja pääset nauttimaan Käyrälammen rannassa ruoasta ja juomasta.

Saunalla on tarjolla myös aamusaunan yhteydessä aamupalaa. Katso aikataulut Tykkimäen saunan nettisivuilta tai sosiaalisen median kanavilta. 1.6.2024 lähtien saunalla otetaan kesämenu käyttöön ja valikoima laajenee ruokaisempiin vaihtoehtoihin kuten nyhtöpossu – nyhtökaurahamppareihin sekä saunan salaattipurkkiin.

Palaa sivun alkuun