clamping laawu tyykimäki resortilla

Käyrälammen alueen palvelut

Tekisikö mieli pyöräilemään, hiihtämään, melomaan, lumikenkäilemään, saunomaan, ruokailemaan, majoittumaan vai kenties metsäkävelylle? Tässä vain osa kaikesta, mitä Käyrälammen alueella on sinulle tarjota.

Käyrälampi ei ole vain iso uimaranta, vaan paljon enemmän. Tekemistä riittää vuoden ympäri.

Tekisikö mieli pyöräilemään, hiihtämään, melomaan, lumikenkäilemään, saunomaan, ruokailemaan, majoittumaan vai kenties metsäkävelylle? Tässä vain osa kaikesta, mitä Käyrälammen alueella on sinulle tarjota.

Saimaan Palju Eventsin välinevuokraamosta löydät kaiken, mitä tarvitset lähiluonnon kokemiseen. Vuokraa modernit välineet pyöräretkille, maastopyöräilyyn, suppailuun ja melontaan. Tutustu esimerkiksi vuokraamallasi sähköpyörällä Käyrälammen ulkoilureittiin, joka on kokonaisuudessaa noin kuusi kilometriä pitkä, ja se kiertää koko Käyrälammen. Reitti on esteetön ja se on kuljettavissa pyörätuolilla, rollaattorilla ja lastenvaunujen kanssa. Ulkoilureitti soveltuu kävelyyn ja pyöräilyyn ympäri vuoden. Reitin varrella on monimuotoista metsää, kauniita näkymiä Käyrälammelle sekä kaksi joen ylitystä.

Vai haluaisitko sittenkin nauttia saunan lämmöstä? Tykkimäen Sauna Käyrälammen länsirannalla tarjoaa ympärivuotisia saunaelämyksiä, kahvilapalveluita ja pientä purtavaa, erilaisia aktiviteetteja kuten saunajoogaa sekä välinevuokrausta. Tykkimäen Saunalla voit järjestää kokouksia.

Tykkimäen Sauna tarjoaa ryhmille yksityiskäyttöön perinteisen ja maisemasaunalautan sekä Vilpolan ja Terassiteltan kesällä, ja Saunatuvan talvella. Ruokailuun on saatavilla Tykkimäen Saunan menun maistuvia vaihtoehtoja, ja juomia tarjoillaan anniskeluoikeuksien mukaisesti. Aktiviteetteja ovat muun muassa e-maastopyöräily, lumikenkäily, pilkkiminen, SUP-lautailu, melonta, saunayoga, FasciaMethod- ja kahvakuulatunnit, luontoretket sekä frisbeegolf.

Ehkä haluat kokea Glampingin taian Tykkimäki Resortin Laawuissa, jotka ovat täydellinen valinta elämyksiä ja mukavuutta kaipaaville jokaisena vuodenaikana. Tutustu Tykkimäki Resortin on monipuolisiin majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluihin.

Tykkimäki Resort tarjoaa ryhmille monipuolisia palveluita kuten kokous- ja juhlatiloja, laadukasta majoitusta, modernit kokoustilat, elämysaktiviteetteja ja ravintola Lammenrannan catering-palveluja. Aktiviteetteihin kuuluvat mm. huvipuistovierailut, vesipuisto, sisäaktiviteettipuisto sekä erilaiset elämyspaketit. Resortilla voi myös järjestää unohtumattomat polttarit ja muita yhteisiä tilaisuuksia.

Paaskosken Majalla Jyräänjoella toimii talvisin latukahvila ja ryhmille järjestetään ohjelmapalveluita. Aquapark lammen etelärannalla on mainio kohde kesähelteiden helliessä.

Käyrälammen alueella on myös beach volley -kenttiä, katukoriskenttä, yleiskenttä muille pallopeleille, ulkokuntosali, frisbeegolfrata, hiihtoladut, lasten leikkipaikka ja koirapuisto.

Palaa sivun alkuun