Kaakkois-Suomen suurin kauppakeskus!

Kauppakeskus Veturissa 6-tien varrella Kouvolassa pääset nauttimaan kiireettömästä vapaapäivästä, tekemään ruokaostokset matkalla mökille tai päivittämään vaatekaappia.


Veturin lähes 70 liikkeen joukossa on tuttuja kansainvälisiä ketjuja ja paikallisia toimijoita, joiden valikoimasta on helppo löytää kaikki tarvittava pukeutumisesta urheiluun ja vapaa-ajasta sisustamiseen. Laajan palvelutarjonnan ja mukavan vierailun viimeistelevät tavaratalot, kuten K-Citymarket ja Tokmanni, K-Rauta, elokuvateatteri, herkullinen ravintola- ja kahvilakattaus sekä monipuoliset tapahtumat ja muut palvelut niin sisällä kauppakeskuksessa kuin sen ulkoalueellakin.

Ulkoalueen palveluihin kuuluvat esimerkiksi ilmainen pysäköinti, sähköautojen latauspiste, RINKI-ekopiste, vesipiste, kaupunkipyörät sekä lemmikkiparkki. Sisällä kävijöiden käytössä ovat puolestaan maksuton wifi, talletus-ottoautomaatit sekä lastenhoitotila Pikku Veturi ja maaliskuussa 2023 avattu uusi sisäleikkipaikka Veturi ToriSport.

Kauppakeskuksen 2. kerroksesta löytyy lisäksi viihtyisä ja kaikille avoin coworking-työtila Paja, jossa työasioiden hoito onnistuu rauhallisessa ympäristössä.

Käy tutustumassa kauppakeskus Veturin sivustolla ja poimi kauden parhaat tarjoukset ja tapahtumat.

VETURI TASKUSSASI – lataa ilmainen mobiiliappi ja löydät parhaat tarjouksemme, lounaslistat ja muut ajankohtaiset uutiset ilmaisesta Veturimobiilisovelluksesta.

SEURAA SOMESSA @kauppakeskusveturi

Kauppakeskus Veturi Tervasharjunkatu 1, 45720 Kuusankoski

Veturi on Kaakkois-Suomen suurin kauppakeskus.

Osallistu kesäkisaan somessa nappaamalla kesän coolein selfie kukkakuvausseinällä kauppakeskuksessa.

Palaa sivun alkuun