Kaikkea tarralenkkareista talopakettiin

Kauppakeskus Veturin toisessa päässä on hypermarket ja toisessa rautakauppa. Keskellä sijaitsee tavaratalo, ravintoloita, leffateatteri ja noin seitsemänkymmentä erikoisliikettä.


Kauppakeskus Veturi on Kaakkois-Suomen suurin ja Suomen kahdeksanneksi suurin kauppakeskus. Sieltä kouvolalainen ja matkalainen saa melkein kaiken, minkä vaan tarvitsee.

Veturin käytävät ovat leveät, tilat väljät ja esteettömät. Liukuportaiden lisäksi kerroksesta toiseen pääsee liukunauhoilla ja hisseillä.

Yläkerrassa keskeisellä paikalla on lasten leikkipaikka ja lastenhoitotila Pikku-Veturi. Käytävien varrella olevissa istuinryhmissä voi hengähtää ja pitää sometushetken Veturin langattomassa verkossa.

Vesipisteitä ja koirabokseja

Veturi on näkyvä maamerkki kuutostien vierellä Kouvolan eteläisen liittymän kohdalla. Pihalla on 1800 maksutonta parkkipaikkaa, leveitä ruutuja karavaanareille ja erilliset parkit busseille.Veturin kahvilat ja ravintolat buffetpöytineen sopivat hyvin ryhmäruokailuun.

Veturi on tankkauspiste niin pitkän matkan ajajille kuin satojen järvien Kouvolaan mökkilomalle saapuville. Veturi on varikko, josta lomalainen saa kaiken tarvitsemansa. Mökkiherkut, mökkijuomat, mökkilukemisen, mökkilääkkeet tai vaikka koko mökin.

Kauppakeskuksen seinustalla on vesipisteitä ja sähköautojen latauslaitteita. Koirabokseissa on lukittavat kaapit, joissa koirat voivat vilvoitella isäntien ja emäntien ostosreissun ajan.

Erikoisliikkeitä ja leffahetkiä

Kauppakeskuksessa palvelee laaja valikoima pukeutumisen, urheilun, vapaa-ajan ja sisustamisen kansainvälisiä huippuketjuja ja paikallisia toimijoita. Viihtyvyyden viimeistelevät monipuoliset palvelut, herkullinen kattaus ravintoloita sekä vetovoimaiset tapahtumat. Kulinaristit ovat varmasti tietoisia, että Kaakkois-Suomen ensimmäinen Burger King perustettiin nimenomaan Veturiin.

Ja jos on ihan vain huvittelumielellä matkassa, niin kauppakeskuksen yläkerrassa on Kino 123. (tarkista aukiolo) Sen kolmen leffasalin huippumoderni esitystekniikka ja suuret valkokankaat tarjoavat huikean elokuvaelämyksen. Alkuskumpat voi nauttia teatterin omassa kahvila-ravintolassa Cafe Kinossa.

Palaa sivun alkuun