Kokous- ja tapahtumapalvelu palveluksessasi


VisitKouvolan kokous- ja tapahtumapalvelu on palveluksessasi aina, kun etsit sopivaa kohdetta tapahtumallesi.

VisitKouvolan kokous- ja tapahtumapalvelu ei itse järjestä tapahtumia, mutta on paras asiantuntija, kun haet sopivaa paikkaa kokouksille, seminaareille tyky/tyhy-päiville tai muille tilaisuuksille ja niihin oheistoimintoja. Maksuton ja puolueeton palvelumme yhdistää palvelun tarvitsijan ja tarjoajan kuunnellen herkästi asiakkaan tarpeita sekä ymmärtäen kumppaniverkostonsa mahdollisuudet.

Palvelumme säästää Sinulta aikaa ja vaivaa ja auttaa onnistumaan!
– kartoitamme tapahtumaasi soveltuvat tilat ja niiden saatavuuden
– hoidamme esittelyt ja järjestämme tutustumiskäynnit
– tunnemme hyvin paikallisen verkostomme ja löydämme tapahtumaasi sopivat palveluntarjoajat ja henkilöstön (kokous- ja majoituskohteet, ruokailut, kuljetukset, oheis- ja ohjelmapalvelut jne.)
– lähetämme puolestasi tarjouspyynnöt verkostollemme ja kilpailutamme palvelut puolestasi, jos niin haluat
– tunnemme paikalliset markkinointikanavat ja -mahdollisuudet
– tunnemme Kouvolan kaupungin lupakäytännöt ja tiedämme, mitä lupia tarvitaan kulloinkin

”Palvelunne oli oikein hyvää. Ilman teidän apuanne en olisi löytänyt kyseistä paikkaa. Toisaalta, olin itse keväällä kiireinen omien töideni kanssa ja teidän apunne vapautti minulle työaikaa omaan työhöni.”   Kati, Kotka

Laadukkaita ja monipuolisia tiloja!
Vaihtoehtoja löytyy kokous- ja kulttuuritaloistamme tunnelmallisiin kartanoihin ja erikoiskohteisiin. Haluaisitko viedä kokouksen tai tyhy-päivän keskelle luontoa? Usean tuhannen osallistujan tilaisuuksiin löytyy tiloja sekä sisältä että ulkoa.

Kokouspaikkana Kouvola – esitteestämme löydät lukuisia eri vaihtoehtoja kokouskohteeksi, retkikohteeksi ja oheisohjelmaksi.

Kouvolaan on helppo tulla!
Kouvolaan on aidosti helppo tulla kaikkialta Suomesta. Tulitpa sitten junalla tai autolla. Mikkelistä ja Lappeenrannasta matka taittuu tunnissa ja Helsingistäkin reilussa tunnissa.

Kouvolasta on Pietariinkin vain parin tunnin junamatka. Tämä tuo hienoja post tour -mahdollisuuksia erityisesti kansainvälisiä vieraita ajatellen.

Kouvolasta sanottua:

”Kouvola on todella niin hyvän etäisyyden päässä Helsingistä, että siellä pystyy hyvin käymään ihan vaikka päiväretkelläkin, jollei jostain syystä halua viipyä yön yli.”

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa Sinua onnistumaan tapahtumasi kanssa.
charissa.mccarron@kouvola.fi, puh. 020 615 7518

Tervetuloa Kouvolaan!
 

Palaa sivun alkuun