Koria Roll herää henkiin elokuussa

Legendaarinen Koria Roll palaa Kouvolan Korialle 13 vuoden tauon jälkeen. Uudistettu festivaali juhlitaan kaksipäiväisenä tapahtumana perinteitä kunnioittaen Kallioniemessä Kymijoen rannalla 13.-14.8.2021.


Koria Roll tuo Kouvolaan nipun kotimaisia eturivin artisteja. Lavalla nähdään muun muassa Suomen naisartistien kärkinimet BEHM, Ellinoora ja Erika Vikman, suomalaisuuden tulkki ja hittinikkari Arttu Wiskari, jo 20 vuotta huipulla pysynyt Anssi Kela, Euroviisujen myötä kansainväliseen maineeseen noussut Blind Channel, suomirockin jättiläinen Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus sekä paikallinen huippuyhtye Viikate.

Lavalle saadaan enemmänkin kouvolalaista osaamista, kun paikalliset Another Hot Spring ja Rock-Criminals avaavat festaripäivät. AHS nousee lavalle perjantaina ja RC lauantaina.

”Suomalainen musiikki on suositumpaa kuin koskaan. Kouvolassa on ollut melko tyhjää tällaisen musiikin festivaalien saralla, mutta ei ole enää. Uskon, että Koria Rollin paluu täyttää eräänlaisen aukon Kouvolan tapahtumakartalla. Ihmiset ovat myös odottaneet pitkään pääsevänsä jälleen näkemään livemusiikkia, joten toivottavasti voimme nyt järjestää heille turvallisen ja odotuksen arvoisen tapahtuman”, sanoo Koria Rollin tapahtumapäällikkö Matti Lindholm.

Koria Roll järjestettiin virtaavan Kymijoen äärellä ensimmäisen kerran jo 1970-luvulla. Festivaalin toinen tuleminen nähtiin vuosina 1994-2008, ja nyt vuorossa on kolmas näytös.

”Koria Rollilla on vahvat perinteet, jotka on kunnia herättää eloon ja tuoda 2020-luvulle. Olemme saaneet edellisiltä järjestäjiltä luvan brändin käyttöön ja paljon hyvää taustatietoa sekä tukea. Kaikki ovat vain innoissaan siitä, että tuomme vanhan festarin tähän päivään”, jatkaa Lindholm.

Koria Rollin järjestävät yhteistyössä salibandyseura Korian Klubi ja Kouvolan KooKoo. ”Paikallisuus on aina ollut Koria Rollille kantava teema, ja sitä se on myös tällä kertaa”, lupaa KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa.

Pääsyliput Koria Rolliin ovat myynnissä Ticketmasterin kanavissa. Yhden päivän festarilippu maksaa heinäkuun loppuun saakka 39,90 € ja elokuun alusta alkaen 49,90 €. Kaksipäiväiset liput maksavat heinäkuun loppuun asti 69,90 € ja siitä eteenpäin 79,90 €. Ruokailun ja muita etuja sisältävien VIP-lippujen hinta on 109,90 €. Koria Roll on K18-tapahtuma, sillä koko festivaalialue on anniskelualuetta.

Koria Roll 2021 järjestetään Kouvolan Korialla, Kallioniemen tanssilavalla 13.-14.8.2021. Pääsyliput tapahtumaan myy Ticketmaster. Koria Rollin järjestävät yhteistyössä salibandyseura Korian Klubi ja Liiga-joukkue Kouvolan KooKoo.

Palaa sivun alkuun