Kuulas – Lasten teatteritapahtuma

Kuulas on koko perheelle elämyksiä antava lastenteatterifestivaali. Kevään Kuulaksessa seikkaillaan merellä ja metsissä. 


Lasten Teatteritapahtuma Kuulas järjestetään 35. kertaa Kouvolassa 11.–13.5.2023. Koko perheelle suunnatussa tapahtumassa Kuusankoskitalon näyttämöt täyttyvät Suomen ja ulkomaiden parhaimmista lastenteatterin ammattilaisista. Esiintyviä ryhmiä on kaikkiaan 11, joista katuteatteriesiintyjä tulee ensimmäistä kertaa Etelä-Koreasta. Festivaalin avajaiset perjantai-iltana sekä lasten työpajat ovat ilmaisia.

”Tämän kevään esityksissä seikkaillaan merellä ja metsissä, tutkitaan tieteen saloja ja matkustetaan mantereelta toiselle – tarjolla on siis kokonainen maailma. Maksuttomat työpajat kutsuvat kaikki lapset ikään katsomatta taiteeseen ja leikkiin”, kuvailee ohjelmistovastaava Annukka Ruuskanen Työväen Näyttämöiden Liitosta.

Lippujen ennakkomyynti käynnistyy maanantaina 17.4. kello 10 Netticketissä. Esitysten ja lipunmyynnin aikataulut löytyvät Kuulaksen nettisivuilta. 

Esitykset Kuusankoskitalossa – huipennuksena Herra Heinämäen Lato-orkesteri.

Jo maaliskuussa alkavasta ryhmämyynnistä tiedotetaan suoraan päiväkodeille ja kouluille sähköpostitse. Ryhmille on tarjolla ilmaisia festivaalibusseja Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiön tuella.

 

Palaa sivun alkuun