Paikallistuntemus median palveluksessa

Pohditko jutuntekoa Kouvolasta? Kiva kuulla! VisitKouvola järjestää mediavierailuita, tarjoaa asiantuntijalausuntoja, juttuvinkkejä sekä tutkimus- ja tilastotietoja tiedotusvälineiden käyttöön.


Vuosittain järjestetään yhteistyökumppaneiden kanssa teemoitettuja mediamatkoja, joihin VisitKouvola kutsuu toimittajia, valokuvaajia ja bloggareita. Haluaisitko osallistua? Oletko aikeissa tehdä omatoimisen mediamatkan? VisitKouvola tarjoaa apua tutustumismatkan suunnittelussa, juttuideoissa, taustatietojen keräämisessä, haastattelupyynnöissä ja osallistuu mahdollisuuksien mukaan matkalle.

Vastapalveluksena tuestamme pyydämme, että VisitKouvola mainitaan artikkelissa. Muistathan myös kertoa julkaistusta jutusta, jotta se voidaan esitellä VisitKouvolan kanavissa.

Visitkouvola-sivuston Ammattilaiset-osioon on koottu tutkimus- ja tilastotietoja sekä muuta taustamateriaalia, joita median edustajat saavat vapaasti hyödyntää.

Valokuvista

Mikäli tarvitset juttusi höysteeksi Kouvolan matkailuun liittyviä valokuvia, voimme palvella sinua materiaalipankkimme avulla. Kuvien oikeudet omistaa Kouvola Innovation Oy / VisitKouvola, ja materiaalia saa käyttää vapaasti yhteyksissä, joissa käsitellään Kouvolan seutua matkailukohteena.

Julkisilla paikoilla saa luonnollisesti kuvata vapaasti, mutta kaupallisissa ja yksityistilaisuuksissa sekä -tiloissa tarvitaan lupa.

Ota yhteyttä ja kerro kiinnostuksestasi: matkailu@kouvola.fi

Palaa sivun alkuun