Tempputaitureille ja taviksille

Mielakan Rinnekeskuksessa kohtaavat sulassa sovussa pulkkailijat, aloittavat laskettelijat ja lumilautailun ammattilaiset ja kesällä alamäkiajajat.


Kesällä Mielakka Bikepark on elämyksiä tarjoava pyöräilykeskus

Lasketteluhissi kuljettaa pyöräilijän ylös ja painovoima alas. Pyörän kanssa hissillä mäen päälle nouseminen on helppoa ja henkilökunta opastaa tarvittaessa. Bikeparkista löytyy myös aloittelijaystävällisiä reittejä.

Alamäkipyöräilyn lisäksi meillä pääsee polkemaan ihan tasamaalla polkulenkkejä ja pururatoja, jotka kiertävät keskusta. Ja varusteena riittää pyörän lisäksi tavallinen pyöräilykypärä.

Huom! Ajajat liikkuvat reiteillä omalla vastuullaan.

Miksi laskettelurinteen pitäisi sijaita kaukana kaupunkilaisista? Kouvolan oma Aspen, Mielakan Rinnekeskus, kohoaa keskustan tuntumassa.

Rinteitä Mielakassa on kaiken tasoisille laskettelijoille. Aloittelija voi kokeilla ilmaista Harjoitusrinnettä naruhisseineen ja siirtyä siitä jyrkemmille reiteille.

Vauhdin makuun pääsee loivassa Turistirinteessä ja Pohjoisrinteessä, joka on rinteistä pisin ja suosituin. Kokeneille laskijoille haasteita antavat Perherinne ja Kisarinne. Vuokramonoja löytyy aina kokoon 49 asti, eli kengännumerosta ei jää hauskanpito kiinni!

Huippujen kotimäki

Mielakan Pohjoisrinteessä on hyppyrialue SnowPark sekä reilejä ja obstaakkeleja vilisevä Street. Lisukkeena on vielä BigAir. Jatkuvasti uudistuva Street on kerännyt alan harrastajilta kiitosta. Turistirinteen puolella on perheen pienimmille ja hyppyjen vasta-alkajille suunnattu Miniparkki. Ja kun mainitsimme, että Mielakan rinteissä on tekemistä kaiken tasoisille harrastajille, tarkoitimme tosiaan sitä.

Mielakka on BigAirin ja Slopestylen kaksinkertaisen maailmanmestarin Roope Tonterin kotirinne. Myös viisi aikuisten Suomen mestaruutta syöksylaskussa, suurpujottelussa sekä supersuurpujottelussa saavuttanut Nina Halme on Mielakan kasvatti.

Tuubimäkeä ja murtsikkaa 

Mielakan pysäköintipaikalta lähtee rinnettä kiertävä valaistu hiihtolatu, josta haarautuu latuja muualle Kouvolan latuverkostoon. Rinnekeskus vuokraa huipputason välineitä niin perinteiseen- kuin luisteluhiihtoon. Laduille mielivän ei tarvitse tuoda paikalle kuin itsensä ja karpaasin sisu.

Ja jos laskettelu ja hiihto eivät maita, niin Mielakassa on myös Lastenmaa. Siihen kuuluu pulkkamäki ja tuubirinne, jota voi liukua Rinnekeskuksen vuokraamilla renkailla. Pulkkailijat pääsevät ylös Lastenmaan mattohissillä. Mielakan kodassa ja kahdessa laavussa voi käristää omat nuotiomakkarat.
 

 

Palaa sivun alkuun