Tuo polkupyöräsi Kouvolaan

Musta asfaltti hehkuu kuumana ja mustat renkaat suorastaan hukkuvat tiehen. Pyörän selästä avautuu aivan uusi maailma, olkoon se maailma Kouvola


Olet varmasti kuullut, miten helppoa Kouvolaan on tulla autolla, junalla ja bussilla. Noh, kovilta faktoilta ei tahdo päästä koskaan karkuun! Raiteilla ja kumipyörillä liikkumisessa on toki puolensa, mutta Kouvolassa on myös paljon mahdollisuuksia pyöräilyn ystäville.

Kun otat Kouvolaa haltuun pyörällä liikkuen, niin ensisijaisen tärkeä apuväline on Kouvolan pyöräilykartta. Kartasta näet niin suuremmat valtatiet, kuin pienemmät pyörätietkin. Eli eksyminen on tehty todella haastavaksi. Karttaan on lisätty myös jokunen tärppi matkailijalle alueen kiinnostavista matkakohteista. Kouvola pyöräilyreitit on päivitetty myös kaupungin sivuille.

Pyörätie on kuuma

Jos majoitut keskustan alueella, niin fillarimatkan päässä on monta mielenkiintoista kohdetta. Esimerkiksi Tykkimäelle pääset viihtymään huvipuiston hurjiin laitteisiin, mutta myös tervehtimään aurinkoa uimarannalle tai Tykkimäen saunalle löylyttelemään. Retkipyöräreittien varrella näet hienoja nähtävyyksiä.

Jos et saanut omaa rakasta mummomankelia tai jopoa mukaan Kouvolaan, niin huoli pois. Voit myös vuokrata kaupunkipyörän. 

Jos kaipaat hitusen haastavampia pyöräreittejä, niin Kouvolan kulmilla on myös loistavat mahdollisuudet maastopyöräilyyn. Jos kaupungissa fillarointi käy puuduttamaan, ota suunta kohti luontoa!

Osallistu ja kokeile

Osallistu pyörävaelluksille kesällä Kouvolassa. Uutuutena Mielakan Bikepark tarjoaa elämyksiä alamäkipyöräilyssa ja lisäksi Mielakassa voit polkea  myös tasamaastoa ja polkulenkkejä.

Palaa sivun alkuun