Työmatkalla Kouvolassa

Työmatkalla lukuisten elämysten sijaan voi olla mukava rentoutua arkisempien aktiviteettien parissa. Ehkä tahdot virkistää aivojasi liikunnalla tai rentoutua after workissa. Mikä ikinä onkaan sinulle sopiva rentoutumismuoto, löytyy siihen tekemistä myös Kouvolasta.


Liikunnalliselle matkaajalle tuulettumiseen löytyy lukuisia luontopolkuja. Niiden lisäksi Urheilupuiston uimahallin vierestä lähtee loistava pururata, jossa matkoja on lyhyelle kuin pitkällekin lenkille. Ja jos lenkkisää ei miellytä, pääsee uimahalliin uimaan edullisesti ja samaan pakettiin voi napata myös käynnin kuntosalilla.

Mieltä voi rentouttaa myös frisbeegolfin parissa Urheilupuistossa tai Käyrälammella. Lisäliikuntaa saa kun julkisen liikenteen sijaan taittaa matkansa Kaakaun kaupunkipyörällä. Urheilupuistosta löytyy myös ulkoiluvälineitä ulkoilmakuntoiluun.

Jos rento after work tunnelma on houkuttelevampi tapa levätä työpäivän jälkeen, tarjoaa Gastropub Betony tähän oivan miljöön. Myös Original Sokos Hotel Vaakunan Ravintola Frans & Rosessa tunnelma on kohdillaan, eikä hotellissa yöpyvällä ole pitkä matka ravintolan puolelle.

Työskentelyyn loistavat tilat tarjoaa edulliseen hintaan puolestaan HUB Kouvola. Työskentelyyn virtaa tuovat kauniiden tilojen lisäksi näkymä suoraan kävelykadulle ja nopea internetyhteys. Lyhyemmän käytön lisäksi tilaan voi hankkia myös kymmenen päivän passin tai kuukauden jäsenyyden.

Palaa sivun alkuun