Kupponen kuumaa Kouvolassa

Kouvolalainen Pinja päätti yhteistyössä VisitKouvolan kanssa tutustua kotikaupunkiinsa uusin silmin. Pinja nostaa esille kotikulmiensa hienoimpia puolia – juuri niitä, joita kelpaa esitellä myös kylään tuleville vieraille ja näyttää somessa. Juttusarjan aiheisiin voit tutustua myös TikTokissa! Laita seurantaan Pinyaphat 2 ja katso, mitä Pinja kertoo Kouvolasta.Tällä kertaa Pinja nauttii Kouvolan kahvila- ja ravintolatarjonnasta.


Kahvila Bar Cafe Columbia on keskellä Kouvolaa Matkakeskuksessa. Rautatieasema, linja-autoasema ja taksitkin ovat aivan vieressä. Täällä on todella hyvä parkki alue. Aina pitää muistaa laittaa kiekko, niin on aikaa kivalle kahvila hetkelle.

Kun käyn ostoksilla keskustassa sen jälkeen on kiva tavata ystäviä. Asema on ihana meeting point, koska kaikki löytää sinne. Bar Cafe Columbia on loistava paikka tavata ystäviä, vaikka työpäivän tai kuntosali jumpan jälkeen, tai muuten vaan vapaa-aikana.

Kouvolan kahvila

Bar Cafe Columbia on tunnettu erikoiskahveistaan ja kaakaoistaan. Heillä on herkulliset kahvileivät, salaatit ja leivonnaiset. Kannattaa katsoa listaa ja miettiä rauhassa, mitä tänään haluaa nauttia. Katselin rauhassa ja kysyin tarjoilijalta neuvoa ja tänään valitsin latte kahvin. Tykkään latte kahvista kovasti ja valitsin sen kanssa tonnikala salaatin. Lisäksi otin kuuman kaakaon kermavaahtoa päällä. Kaakaon kanssa leivoksen.

Kahvilassa oli kiva tunnelma ja aika paljon asiakkaita, jotka kaikki näyttivät viihtyvän. Minullekkin tuli hyvä mieli. Suomalaiset ovat kahvikansaa, huomaan.

Henkilökunta oli ihanan ystävällinen ja kahvila oli kauniin siisti. Minulla oli hyvä mieli viettää kiva iltapäivä hetki Cafe Columbiassa. Se on kiva paikka tavata ystäviä. Cafe on kivan valoisa ja viihtyisä. Kesällä siellä on upea terassi johon aurinko paistaa koko päivänja viikonloppuina on live musiikkia. Kun tulet vain käymään Kouvolassa, Bar Cafe Columbia on heti asemalla sinua varten. Matkalle lähdettäessä, siellä on kiva poiketa junaa tai bussia odotellessa. Muistakaa, että Donkey pyöräpiste on kesällä Columbian edessä.

Nautitaan elämästä Kouvolassa, kaupunkia katsellen ja kaupungissa viihtyen,
Terveisin Pinja

Kaupungin ravintoloista ja kahviloista saat maukasta lounasruokaa, mutta myös herkullista illallista. Äläkä unohda tutustua paikallisesti tuotettuihin herkkuihin.

Palaa sivun alkuun