Mielakasta on iloa vuoden ympäri

Kouvolalainen Pinja päätti yhteistyössä VisitKouvolan kanssa tutustua kotikaupunkiinsa uusin silmin. Syksyn juttusarjassa Pinja nostaa esille kotikulmiensa hienoimpia puolia – juuri niitä, joita kelpaa esitellä myös kylään tuleville vieraille ja näyttää somessa. Juttusarjan aiheisiin voit tutustua myös TikTokissa! Laita seurantaan Pinyaphat 2 ja katso, mitä Pinja kertoo Kouvolasta. Pinja on jo kokeillut kaupunkipyöriä ja kalastusta Kymijoella. Tällä kertaa vuorossa on monipuolinen Mielakka.  


Nyt on talven tuoksua ilmassa! Talvikausi on pian tulossa, mutta Mielakassa voi silti viettää aikaa ulkoillen ja kauniita maisemia katsellen.

Tänä kesänä pidettiin Mielakka Bikeparkin ohjaajaringin kanssa tosi paljon tunnin perehdyksiä hissipyöräilyyn eri ryhmille. Mielakan omalla Facebook-sivulla kerrotaan aiheesta lisää. Nyt pyöräilykausi on ohi, mutta muistakaa bikepark taas ensi kaudella! Alamäkipyöräily on helppoa ja hauskaa, varsinkin ohjaajan kera. 

Talven lippupaketit ovat nyt myynnissä. Kausikortti on joulun halutuin lahja. Mielakka cafe ja sauna on oiva paikka pikkujouluihin. Se pitää kyllä varata ajoissa. Paikka on upea ja niin lähellä keskustaa. 

Mielakan päältä löytyy laavu, kota, WC-tilat ja lisäksi aika makeat maisemat!

Ylä-laavun lisäksi on keski-laavu, ala-laavu ja kota. 

Matkaan tarvitset vain omat polttopuut ja eväät, sitten retkelle! Voit myös ostaa retkipaketin kahviosta. Mielakka on aktiivinen lähirinne, iloisella asenteella. Se sijaitsee noin 2 km Kouvolan keskustasta. Rinteet sopivat kaikille, vauvasta vaariin. Pulkkamäki ja lastenmaa palvelevat koko perhettä. 

Tule ja nauti ihanasta ulkoilmasta ja liikunnasta Kouvolan Mielakassa

Palaa sivun alkuun